Какво да сготвим за цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
365968

Четвъртък Телешки гювеч

500 г телешко месо
5 с. л. олио или краве масло
1 глава кромид лук
1 с. л. доматено пюре
1/2 ч. л. червен пипер
джоджен
сол

1 буркан (консерва)гювеч
или замразена смес за гювеч

• Месото се нарязва на кубчета 3х3 см и се запържва в маслото, докато изчезне розовият цвят на месото.
• Прибавя се лукът, който е нарязан на филийки.
• Задушава се около 15 минути.
• Изсипва се в тавичка или пръстенов гювеч, отгоре се нарежда консервирания зеленчук, размитото доматено пюре (1 с. л. 4 с. л. вода).
• Посипва се с червен пипер и джоджен.
• Фурната се загрява на 200 С.
• Гювечът с телешко се запича за 30-45 минути. 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft