Шаран по руски в сметанов сос
    
    
    
                
            
                14 Февруари 2013
            
            
            6630
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Почистената риба се нарязва на парчета. Натърква се със сол, панира се в брашно и се пържи в мазнината. Изпържената риба се поставя в огнеупорен съд, залива се със сметаната, поръсва се с галета и няколко минути се пече на фурна. Сервира се със задушен ориз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








