Бързи идеи за вечеря

вход през zajenata.bg
790082

Яйца на очи с гъби

10 яйца, 500 г гъби, 125 г (1 пакетче) краве масло, 50 г кашкавал, 1 кафена чашка вода, черен пипер и сол на вкус.

 Гъбите се измиват и се нарязват на тънки филийки, поставят се в подходяща тавичка или в електрическа тенджера заедно с маслото и водата, посоляват се леко и се задушават до омекване. Поръсват се с настъргания кашкавал и на повърхността им се правят 10 вдлъбнатини, в които се счупват от ниско яйцата (внимава се да не се разкъса жълтъкът). Поръсват се с черен пипер и сол и се запичат до втвърдяване на белтъка.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft