Яйчен пастет с авокадо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Яйчен пастет с авокадо
Яйчен пастет с авокадо
admin
Добавена от: admin
14494
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 връзка магданоз
1 малка връзка пресен лук – само перата
3 узрели авокадо
1 с.л. лимонов сок
4 твърдо сварени яйца
1 ч.л. сол
1 с.л. майонеза
черен пипер

Накълцайте на ситно магданоза и перата от зеления лук с помощта на кухненски робот или пасатор. Добавете обелените и нарязани на кубчета авокадо, лимоновият сок, нарязаните яйца, сол и пипер на вкус. Бъркайте всичко с пасатора, докато придобие вид и консистенция на пастет. Изсипете в купа и охладете в хладилник.
Поднесете с препечени филийки, чипс или напълнете със сместа яйчени белтъци! 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft