Яйчен пастет с авокадо
    
    
    
                
            
                 7 Май 2013
            
            
            14883
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 връзка магданоз
	1 малка връзка пресен лук – само перата
	3 узрели авокадо
	1 с.л. лимонов сок
	4 твърдо сварени яйца
	1 ч.л. сол
	1 с.л. майонеза
	черен пипер
	Накълцайте на ситно магданоза и перата от зеления лук с помощта на кухненски робот или пасатор. Добавете обелените и нарязани на кубчета авокадо, лимоновият сок, нарязаните яйца, сол и пипер на вкус. Бъркайте всичко с пасатора, докато придобие вид и консистенция на пастет. Изсипете в купа и охладете в хладилник.
	Поднесете с препечени филийки, чипс или напълнете със сместа яйчени белтъци! 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








