Постни баници и питки рецепти

вход през zajenata.bg
119750

Баница с кисело зеле


Продукти:

1 пакет кори за баница
800 гр. нарязано на ситно и отцедено кисело зеле*
100 мл. зехтин
1 ч.л. червен пипер
½ ч.л. чубрица

Приготвяне:

Киселото зеле се задушава в половината зехтин до пълна готовност. Прибавя се червеният пипер, разбърква се кратко и се отстранява от котлона. Овкусява се с чубрицата и се оставя да изстине. Приготвят се две кори, като помежду им хубаво се намазват със зехтин, а отгоре равномерно се разпределя част от плънката. Завиват се на охлюв и се подреждат в намазана със зехтин тава. По същия начин се процедира и с останалите кори и плънка до получаването на вита баница. Намазва се със зехтин и се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30 минути.

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft