Постни баници и питки рецепти

вход през zajenata.bg
119750

Банички с праз лук


Продукти:

1 пакет точени кори
600 гр. почистен и нарязан праз лук
100 мл. зехтин
100 гр. маргарин
сол на вкус


Приготвяне:

            Праз лукът се задушава в зехтина. Прибавя се малко вода и се оставя на котлона, при непрекъснато бъркане, докато не изври течността. След това се отстранява от котлона се овкусява със сол на вкус. Когато плънката изстине се нанася върху кора и се завива на руло. Така се процедира и с останала плънка и кори. Получените „охлювчета” се подреждат във формички за мъфини, предварително намазани с маргарин. Разтапя се маргарина и с него се заливат равномерно баничките. Внимавайте да няма сухи участъци. Поръсват се със сусам. Пекът се в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30 мин.

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft