20 Юни 2012
151982
Салата от червени боровинки и сметана
Зелена салата "Превъзходна"
Зеленчукова салата "Бодрост"
Пролетна салата
Салата от зелен фасул
Американска салата
Салата от млада царевица
Неаполитанска салата
Плодова салата
Салата с пиле
Зелена салата "Превъзходна"
2 къдрави зелени салати
100 г шунка
5 твърди червени домата
1 средна глава лук
1/2 връзка магданоз
3 сварени яйца
100 г сметана или мляко
200 г леко отцедено кисело
сол на вкус
Салатите се накъсват на листа и измиват. Шунката се нарязва на тънки филийки, а яйцата — на кръгчета. От измитите домати се изрязват розички.
По 1/5 от салатата, шунката и яйцата се оставят за гарниране. Останалите салата, шунка, яйца, части от доматите, лукът и половината от магданоза се нарязват на дребно. Посоляват се и се подреждат в голяма чиния или на отделни порции. Отгоре конусообразно се увива шунката. Залива се с леко раз-бъркамчта сметана (кисело мляко). Наоколо се поставят подготвените розички, кръгчета от яйцата, листа от салатата и магданоза.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари