Какво да сготвим набързо за вечеря

вход през zajenata.bg
371016
Кренвиршки

Кренвиршки

1/2 кг бутер тесто
4 кренвирша
кимион
1 яйце
Време за приготвяне:
30 минути

Бутер тестото (1/2 кг) се нарязва на правоъгълници (12х12 см), а кренвиршите (4 бр) на половинки. Всеки правоъгълник се поръсва с малко кимион. Поставят се две половинки от кренвирш една до друга и се „пакетират”. „Пакетчетата” се намазват с разбитото яйце и се нареждат в суха тава с незалепващо покритие. Пекат се в предварително загрята фурна, докато получат златиста коричка.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft