Лесни рецепти за пирожки

вход през zajenata.bg
730660

Пирожки с кашкавал

200 мл хладко прясно мляко
1 бр. яйце
2 бр. жълтъци
3 с.л. олио
1 ч.л. сол
42 г мая (1 кубче)
500 г брашно
160 г галета
200 г кашкавал
200 г шунков колбас
2 бр. белтъци
мазнина за пържене

От брашното, млякото, яйцето, жълтъците, олиото, солта и маята се меси средно меко тесто. Маята трябва да е предварително разтворена в млякото. Тестото не се чака да втасва. Разточва се на дебелина 3 мм. С чаша се изрязват кръгчета. С леко разбитите белтъци се мажат краищата на кръгчетата. В средата се поставят лентички от колбаса и кашкавала. Кръгчетата се навиват на рулце и се мажат с белтък, след което се овалват в галета. Оставят се да втасат около 15 минути. Изпържват се в много олио, което е загрято.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft