Адско меле на опашката за олио! Бой, полиция и линейки, възрастен мъж почина на опашката (Снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Адско меле на опашката за олио! Бой, полиция и линейки, възрастен мъж почина на опашката (Снимки)
62681
Източник: blitz.bg
Адско меле на опашката за олио! Бой, полиция и линейки, възрастен мъж почина на опашката (Снимки)

Масова истерия обхвана българина, след като цената на олиото скочи до небесата. Не помогнаха и уверенията на правителство, че няма място за паника - паника има, при това достига до невиждани досега размери.

Вече ви показахме какво се случва в един от големите хипермаркети вчера, а днес нещата придобиха размерите на катастрофа:

До бой се стигна рано сутрин заради стекче олио. Страшните сцени са ни изпратени от читател на БЛИЦ и са от столичен хипермаркет, а причината е цената на олиото и обявената промоция, която е няколко стотинки над 3 лева. 

бой за олио

Опашка от автомобили за паркинга на магазина се вие дълго на улицата много преди началото на работно време.

опашка хипермаркет

опашка Кауфланд

Тези, които са успели да влязат обаче веднага са се наредили на щанда за олио, където за тяхна изненада изнесените бутилки много бързо свършват. Това води до напрежение между клиентите и бой.

пенсионери за олио

Читателят ни разказва, че за пръв път вижда подобно нещо. Имаше премазани хора върху стековете с олио. Наложи се намесата на охраната. Някои от клиентите посегнаха на охранителите. Един човек бе повален от тях на земята.

истерия за олио

На някои клиенти им е станало лошо и е извикана линейка.

Заради ескалиралото напрежение магазинът е бил временно затворен.

Напрежението обаче далеч не е само в един хипермаркет от веригата:

 77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за олио в Бургас. Той е изчаквал реда си пред един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков”. Опашката е била дълга около 500-600 метра. След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио. На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта.

Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до олиото в магазина. Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.

"Мъжът почина в магазина. Блъскаха го и му стана лошо. Беше лудница. Хората казаха, че е паднал, посинял е и е починал. Опашката беше огромна”, разказа една от жените, която е пазарувала в магазина.

Както БЛИЦ писа още в ранни се достигна до бой в София, заради желанието на клиентите да се запасят с олио. Оказва се, че ситуацията е подобна в цяла България. Социалните мрежи също гръмнаха заради истерията с цената на олиото и обявената промоция от "Кауфланд" за стоката.

В социалните мрежи се появиха видеа и снимки от различни точки на страната с гигантски опашки от хора, които къде търпеливо, къде не чак толкова, чакат, за да влязат в магазините. 

опашка Кауфланд Овча Купел

социални мрежи Кауфланд

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft