Ако жената иска да бъде обичана, първо трябва да уважава себе си-Ценни съвети!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Ако жената иска да бъде обичана, първо трябва да уважава себе си-Ценни съвети!
8018
Ако жената иска да бъде обичана, първо трябва да уважава себе си-Ценни съвети!

Както каза Василий Ключевски: "Мъжът обича жени, които уважават жените и уважава жените, които обича." И това е така. Природата на хората е такава, че любовта и уважението са свързани. И ако една жена иска да бъде обичана, уважението трябва да бъде взето на първо място.

 

1. Не бъдете жената "Да"

Мъжете са склонни да уважават повечето онези, които имат свое собствено мнение, дори ако то противоречи на собственото им мнение. Една жена, която се съгласява с всичко, което един мъж предлага или не казва какво точно мисли, едва ли ще предизвика дълбоки чувства.

 

2.

Не се напивайте

Да, мъжете имат двойни стандарти по този показател. Ако някой от приятелите им се напие, те по-късно ще кажат, че са си изкарали добре, но пияна жена и дори на обществено място - за тях е срам, срам и обикновено унизително зрелище.

 

3. Имайте свой собствен живот

Повечето мъже искат да бъдат част от живота на жената, но не и целия й живот. Мъжете не уважават жените, кои от тях правят "светлина в тунела". Много по-привлекателна е жена, което има собствени интереси, хоби, приятели.

 

4. Не скачайте в леглото с първия срещнат

Близостта на първата среща е най-сигурният начин да започнете връзката с неуважение. Истината е, че мъжете не оценяват това, което са получили толкова бързо. Колкото повече усилия той изразходва, за да завладява, толкова повече оценява жената срещу него. И колкото повече чакат този момент, толкова повече ще я уважават в принципите и разбиранията.

 

5. Не лъжете

Честността е гаранция за здрави отношения. Малка лъжа, както знаете, ражда големи оплаквания. И разрушава скъпоценното доверие. Всяка лъжа рано или късно ще се върне при вас като бумеранг.

 

6. Не се оплаквайте от бившия

Тук си личи всичко наведнъж: проверка за лудост, деликатност на жена и банална солидарност между мъжете и жените. И без значение колко зле ви се струва бившият, важно е да разберете линията, отвъд която да кажете нещо опасно. По-добре е да се ограничите до няколко фрази - честни, но изчерпателни. В противен случай той смята, че в случай на раздяла, вие също ще говорите за него по същия начин пред новото гадже.

 

7. Не флиртувайте с други мъже

Това не е само от ревност. Фактът е, че флиртът ще ви донесе ненужна слава, но трябва да си дадете сметка, че така посявате зрънцата на недоверието и съмненията във вашата искреност. И тогава, ако във вас види жената с "леко поведение", едва ли ще започне да ви уважава.

 

8. Бъдете себе си

Не се преструвайте, че сте някой друг - мъжете уважават онези жени, които знаят как да бъдат честни със себе си. Всеки иска да види един истински човек до него.

 

9. Бъдете лейди

Дамата е върховното въплъщение на Жената. Не се преструвайте, че сте приятел, за да се държите неубоздано, или да дрънкате на висок глас. Нежност, женственост, чистота са тези качества, които никога не спират да са високо ценени от мъжете, дори и да не го признават.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft