Ако мъжът до вас е сред тези зодии, огромен късмет имате!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако мъжът до вас е сред тези зодии, огромен късмет имате!
9926
Ако мъжът до вас е сред тези зодии, огромен късмет имате!

Четирите зодиакални знака, които притежават универсалния положителен набор от качества, който ги прави прекрасни съпрузи и бащи.

Рак - семеен мъж и домошар 

Ракът е създаден за семеен живот. В началото мъжът може да изпитва някакви съмнения, че е избрал подходящата жена и да не започне да й се доверява веднага, но постепенно ще се научи да бъде човека, за когото половинката му е мечтала цял живот. 

Раците отделят еднакво време на кариерата и на семейството си, балансирайки между припечелването на пари и вниманието към децата и съпругата.

За Раците е важно да черпят вдъхновение от жената до себе си. Ако тя не им позволи да помагат у дома или да работят, някои представители на тази зодия от грижовни съпрузи моментално се превръщат в непоносими мърморковци и лентяи.   

Везни - ценител на хармонията

Непостоянният и свободолюбив мъж Везни се променя, веднага щом намери своята сродна душа.

Той става по-възрастен, по-отговорен и по-смел.

Везните в първите години от семейния живот и след 10 години са двама напълно различни хора. Изключително важни техни качества са нетърпимостта към конфликти и гъвкавостта в общуването. Именно това ги прави идеалните съпрузи за жени с труден и упорит характер.

Козирог - каменна стена

Жените на Козирозите с носталгия си спомнят първите години от тяхното познанство, изпълнени с непредсказуемост и страст. Козирогът дълго изпитва бъдещата си съпруга, но когато направи избора си, той ще бъде верен на жена си до гроб.

Козирозите рядко се променят, отделят много време на децата, въпреки че понякога са строги. Мъжете от тази зодия никога няма да стоят без работа у дома. Те смятат за свой дълг да осигурят всичко необходимо за семейството си.

До Козирога всяка жена се чувства защитена. Той няма да позволи на никого да обижда близките му, въпреки че самият той понякога ги наранява със своите думи.

Съпругът Козирог не говори гръмки думи, той изразява любовта си с вярност и действия.

Лъв - покровител и защитник 

Годините са нещото, което правят Лъвовете готови за ролята на баща и съпруг. Те трябва да се докажат като личност и да достигнат своите върхове. Но щом срещнат любовта си и узреят за ролята на глава на семейството, се превръщат в идеалните съпрузи.

Лъвът е щедър, знае как да печели пари и с удоволствие ги харчи за благото на семейството си. За него е важно децата и съпругата му да не се нуждаят от нищо. Той обича децата си и отделя много пари и време, за да развие техните таланти.

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft