Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквай пари в портфейла си; БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ - важна информация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквай пари в портфейла си; БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ - важна информация
18303
Ако си ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ, утре очаквай пари в портфейла си; БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ или ВОДОЛЕЙ - важна информация

В неделя дайте свобода на въображението си и започнете да градите нови планове за едно по-различно бъдеще. Идеите, които ще имате днес могат да касаят ваши действия за утре, за следващата седмица, месец или година.

Всичко ще зависи от това за какви "подвизи" сте готови и на какво равнище е личностното и духовното ви развитие. Някои събития днес ще изискат от вас бързо приспособяване към нови хора или обстоятелства, но това едва ли ще ви създаде затруднение.

Тези от вас, които ще се сблъскат с битови проблеми, трябва да са внимателни, да не прибързват в тяхното отстраняване, разчитайки единствено на себе си. Опита, който имате може да се окаже недостатъчен да разрешите подобен проблем. Не е изключено сами да предизвикате нежелани усложнения. Неделя ще бъде благоприятен ден за пътуване или за планиране на такова през следващите няколко седмици. Неделя ще бъде важен ден за мъжете над 35 годишна възраст да излязат от едно песимистично или депресивно състояние. Днес ще получите знаци, ще ви бъдат дадени възможности за напредък и прогрес в делата ви. Денят носи неочаквани ситуации и преживявания за младите мъже. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори с роднини, за общи действия с хора от семейството ви. Дори да прекарате този ден в дома си, пак ще има с какво да се занимавате или забавлявате. Ще следите новини или събития свързани с мъж от кръга ви роднини или приятели. Този ден носи новини или преживявания с жена родена под знака на Риби, Рак или Скорпион. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате възможност да добавите малко пари в портфейла си. Ще искате да приключите с някои неизпълнени задачи от седмичната ви програма. Възможно е да възникнат различни срещи, гости в дома ви или други контакти, които ще разпилеят част от времето, което бихте искали да използвате за по-сериозни задачи. Неприятности могат да възникнат при тези от вас, които днес ще имат работа с пари. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес разговаряйте или действайте смело по важни за вас финансови въпроси. В неделя разговори или действия на човек от кръга ви роднини или приятели ще окаже голямо влияние върху делата ви. Днес ще имате благоприятно време за обсъждане на важни планове, чиято реализация ще стартирате в близките дни или седмици. Днес хубавите и важни за вас новини и информация ще дойдат извън вашия дом и извън кръга ви от роднини. Всяко едно събитие днес зад себе си крие късмет за вас. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще ви натоварят битови или домашни проблеми, проблеми с техника или автомобил и др. Хубавото е, че ще обмисляте внимателно действията си и ще избягвате прибързани решения. Днес може да ви изненада една лъжа или измама. Не са изключени събития свързани с бременност или с раждането на дете. В неделя избягвайте конфликтите в дома си, защото те ще се отразят твърде неблагоприятно на вашето или на друг член на семейството ви здраве.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft