Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, във вторник пътуване, Овен, Лъв или Стрелец изненада

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, във вторник пътуване, Овен, Лъв или Стрелец изненада
21360
Ако сте Близнаци, Везни или Водолей, във вторник пътуване, Овен, Лъв или Стрелец изненада

Хороскопът за вторник ще донесе радостна новена за жените, чиито мъже са далеч от дома, както и за тези, които са около 35 години и може пък да получат романтична изненада. Радостен ще бъде вторникът и още за 3 зодии, които най-вероятно ще получат пари от неочакван източник, така че ще им бъде добре дошло да закърпят семейния бюджет.

Огнените зодии също ги очаква изненада и е възможно да спечелят. Както виждате, много късмет и щастие ще има във вторник за повечето от зодиите! 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец изненадата, която ще преживеете днес може да има връзка с документ, с предложение свързано с пари или допълнителен доход. Този ден ще има важно значение за вас и не бива да се омаловажават събитията или срещите, които ще имате. във вторник не отлагайте нито един ваш ангажимент или обещание. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес може да очаквате възникването на нови възможности и развитието на полезни за вас контакти. Конфликтите и споровете в семейството ще преминават бързо. Ще следите събитие свързано с една човешка драма, възникнала поради грешки от миналото на конкретната личност.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще разговаряте по въпросие свързани с пътуване или ще се подготвяте за такова през близките няколко дни. Във вторник ще имате интересни контакти с хора от близо и далеч. Избягвайте проблематични отношения с хора, които ви ангажират вниманието единствено със собствените си проблеми. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник повечетомнозина от вас ще бъдат напрегнати поради важността на събитие, чието развитие ще очаквате днес. Вероятни са професионални или финансови отношения с жени, които ще имат дълготрайно развитие. Ще получите новина свързана със здравето на мъж и развитието на неговото лечение. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft