Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби много работа

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби много работа
13999
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в събота благоприятен ден,  Рак, Скорпион и Риби много работа

Съботата ще бъде ден, в който е най-добре да обърнете внимание на близките си и е възможно млад мъж или момче от сеейството ви да имат нужда то вас, заради здравословен проблем. Важно събитие или разговор ще са в основата на зараждащ се конфликт най-вероятно с роднини, които имат отношение към наследство, което мислите, че е само ваше.

Отделете време и за децата си, защото положението в училище хич не е розово. 

Ако сте родени под знака Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще обсъждате възможност за нова или допълнителна работа. Днес ще бъдете зависими в решенията си от хора, които живеят с вас. Очаквайте радостно събитие или новина, свързана с човек от семейството ви или от кръга ви роднини. Този ден вещае важно събития или разговор свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде един динамичен, но нестабилен ден за вас. Ще възникне ситуация, която ще ви провокира към вземане на решение за една необходима промяна. Днес запазете спокойствие, ако ви се наложи да отложите свои планове или срещи.  В любовта ви очакват емоции, но контролирайте собствените си чувства, за да не възникне нежелано напрежение. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате благоприятен ден за пътуване, особено ако планирате да съчетаете полезните с приятните неща. Ако останете в дома си ще ви се наложи да оправяте неща, които сте изоставили през седмицата. Днес отделете повече време за родители или за собствените си деца. Конфликтите ще са съпроводени с много емоции и обвинения (там, където възникнат такива). 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота може да свършите много работа, затова не бъдете мързеливи или апатични. Съдбата ще ви даде възможности да постигнете много в дома си, в стопанството или на работното си място. Днес ще ви заинтригува новина от друго населено място. Неприятна новина свързана с хора, които познавате може да ви разстрои или разочарова. Днес може да обсъждате действия от финансов характер, с които ще се ангажирате през новата седмица. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft