Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък получаване на пари, Рак, Скорпион и Риби важна среща

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък получаване на пари, Рак, Скорпион и Риби важна среща
30219
Ако сте Близнаци, Везни и Водолей в четвъртък получаване на пари,  Рак, Скорпион и Риби важна среща

Четвъртъкът ще дойде с желана промяна за няколко от зодиите. Възможно е да ви затрупат домашни ангажименти, които ще ви натоварят доста осезаемо, но затова пък удовлетворението в края на деня ще си заслужава.

Интересни срещи пък ще бележат деня на три зодии. Много успешен ще е денят за три зодии, които ще получават пари и денят им ще е доста приятен.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще получите противоречива информация по въпроси, които предствляват важен интерес за вас. Сега ще бъде важно да не избързвате със своите реакции. Дайте си време да проверите добре нещата или да размислите. Конфликтите днес ще бъдат краткотрайни, но пък можете да си ги спестите. Ще ви се наложи да съобщите на някого една неприятна новина. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате повече ангажименти свързани със семейството. Събитие в семейството на ваши приятели, ще бъде повод за оживени разговори с тях. Този ден ще бъде благоприятен за реализирането на ваши планове. Не омаловажавайте значението на нито една информация. Денят вещае интересни отношения с хора представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате причина да се зарадвате на развитието на вашите парични дела. Разбира се, всичко ще зависи от вашите предварителни очаквания и доколко сте реалисти. Това няма да бъде ден на чудесата, а на реално осъществими събития. В четвъртък ще очаквате потвърждение на ваше предложение или покана. Ще ви учудят или озадачат думи на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ви се наложи да разрешавате проблеми свързани с роднина или съсед. Неприятности, които са възникнали през изминалата седмица и днес няма да намерят своето разрешение. Като цяло четвъртък ще бъде ден, в който ще настъпи някаква промяна в работата или в дома, в който живеете. С каквото и да бъде свързана тази промяна тя няма да подлежи на корекции и едва ли ще бъде неочаквана. Избягвайте търсене на първопричината за днешните си неприятности. Ако можете направете някакъв компромис и продължете напред, това ще бъде най-разумното действие от ваша страна...

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft