Ако сте над 40 г., НЕ слагайте тези бижута, за да не изглеждате като бабичка:

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
Ако сте над 40 г., НЕ слагайте тези бижута, за да не изглеждате като бабичка:
5165
Ако сте над 40 г., НЕ слагайте тези бижута, за да не изглеждате като бабичка:

Всяка жена мечтае да бъде привлекателна и красива на всяка възраст.

Ако младите дами изглеждат стилни и ярки във всяко облекло, във всеки образ, тогава една зряла дама, за да направи добро впечатление на другите, ще трябва да се постарае повече.

Такава дама ще избере тоалети, които ще съответстват на нейния статус и възраст. Тя ще намери златната среда, която ще я направи стилна и прекрасна.

Но понякога дори най-успешният образ на зряла жена може да се развали с аксесоари, които не са избрани правилно. Някои продукти изглеждат ужасно на дама след 40 години.

Масивни обеци

Такива бижута ще привлекат вниманието към врата, към зоната на деколтето. И точно на тези места кожата старее първо. А тежка обица ще разтегне ушната мида, ще я направи увиснала и грозна.

Комплекти бижута

Има комплекти, които включват обеци, пръстен и висулка. Те са красиви, трудно е да се спори с това. Но в същото време такива комплекти се считат за старомодни. Зряла жена определено не трябва да ги носи. Факт е, че те ще могат да добавят няколко години към дамата.

Перли

Това бижу е много красиво, но трябва да внимавате, когато го добавяте към визията си. Зрелите дами обичат да носят една и съща гривна с перлени мъниста, обеци със същите камъни. Всичко изглежда безвкусно. Ако искате да носите перлен продукт, тогава трябва да изберете едно нещо.

Грешен метал

Всяко изображение ще бъде съсипано, ако бижутата не са направени от метала, който подхожда на дамата. В зряла възраст е особено важно да изберете сребро, ако кожата е светла. Златото може да се носи от млади дами, които имат тъмна кожа.

Чокър - колието, което силно прилепва към шията

Той ще помогне да се създаде смел образ за млади момичета. Но на зряла жена той ще изглежда смешно, нелепо. И той ще привлече вниманието към врата, а тя не придобива най-добрия вид през годините.

Некачествени бижута

Дори младите дами не трябва да ги носят, за да не изглеждат евтино. Допустимо е визията да се допълва с пластмасови декорации само за юноши. Нискокачествените евтини бижута обикновено са противопоказани за зряла дама, ако тя не иска да стане за посмешище.

Ако една жена след определена възраст изостави изброените бижута, следва всички тези препоръки, тогава тя винаги ще бъде красива и стилна. Нейният образ ще предизвика възхищение, ще зарадва всички, които в даден момент ще бъдат до нея.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft