Ако сте Овен, Лъв или Стрелец в петък неочаквани пари, Рак, Скорпион и Риби приятно събитие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв или Стрелец в петък неочаквани пари, Рак, Скорпион и Риби приятно събитие
10259
Ако сте Овен, Лъв или Стрелец в петък неочаквани пари, Рак, Скорпион и Риби приятно събитие

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще преживеете стресова ситуация на работното си място или ще трябва ви с еналожи да оправяте нечии грешки и пропуски. Това ще бъде важен ден за кариерата ви, затова не си позволявайте пренебрежително отношение към професионалните си задължения.

В петък са възможни малки допълнителни доходи или неочаквани пари. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък се пазете от илюзии, лъжливи обещания и всякакви форми на манипулация. Това е важен ден, в който развитието на някои събития ще изиска от вас практични решения и действия. Не е време да изпадате в лошо настроение или депресивни състояния. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще сте нервни, избухливи и склонни сами да предизвиквате безсмислени конфликти. Ще възникне момент на напрежение свързано с дете или с млад човек. Това няма да бъде продуктивен ден, затова насочете вниманието си към стриктно изпълнение на ежедневните си задължения. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес вероятно ще ви се наложи да защитите семейството си от действията на хора с негативна енергия. Днес ще преживеете приятно събитие свързано с жена, вероятно от кръга ви приятели. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако повода за това е среща или събиране със специални хора или с любим човек. В петък не се фокусирайте на всяка цена да изпълните предварителните си планове, по-важни са резултатите, а не количеството. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft