Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще се реши вашето бъдеще, Близнаци, Везни или Водолей, ще получите важна информация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще се реши вашето бъдеще, Близнаци, Везни или Водолей, ще получите важна информация
25528
Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще се реши вашето бъдеще,  Близнаци, Везни или Водолей, ще получите важна информация

Петъкът ще бъде един натоварващ ден, който ще мине под знака на ангажиментите, които трябва да приключите до края на работната седмица. За някои от зодиите петъкът ще се окаже съдбоносен и най-вероятно ще са в ст,есово състояниел коеото ще провокира много емоции. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще преживеете различни стресови моменти свързани с неочаквани успехи или загуби.

Това ще бъде ден на крайности в емоции, решения и развитие на събития. В петък в някаква степен ще се определи вашето бъдеще. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще преживеете приятни моменти свързани с личния или любовния си живот. Ще получите отговор на важен за вас въпрос пли потвърждение на ваши догадки. Днес избягвайте всякакви форми на хитрост или манипулация, които могат да провалят благоприятните тенденции на този ден. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще получите важна информация от близо и далеч, писма или пратка. В петък ще се фокусирате повече върху домашните си дела.  Петък ще имате разговор или ангажимент жена, вероятно ваша роднина, с която ще обсъждате последните събития в живота на хора от семейството ви. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване или ще ви се наложи да преодолеете различни затруднения. Кратките пътища ще бъдат по-благоприятни за осъществяване, отколкото далечните. Днес са възможни малки приходи в личния ви бюджет. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft