Ако сте ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ, утре ви чакат емоционални изпитания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - съновидение от Отвъдното

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ, утре ви чакат емоционални изпитания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - съновидение от Отвъдното
23486
Ако сте ОВЕН, ЛЪВ или СТРЕЛЕЦ, утре ви чакат емоционални изпитания; ТЕЛЕЦ, ДЕВА или КОЗИРОГ - съновидение от Отвъдното

В неделя въпреки по-благоприятните вибрации, денят ще се запомни с някои усложнения или забавяния във вашите планове. По-добро развитие могат да имат интелектуални или духовни занимания и планове.

Може да използвате този ден за обогатяване на знанията си, за изучаване на чужди езици или други полезни неща. Събитията, които ви предстои да преживеете днес или на които ще бъдете свидетели, ще са повод за размисъл относно ценностите в живота. Неприятностите ще отминат бързо, но спомените ще останат за дълго време. Този ден носи важни знаци за бъдещето ви!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес събитията, които ще очаквате, ще са свързани с дома ви или хора от кръга ви роднини. Емоционално днес ще възникнат различни изпитания. Те ще бъдат свързани основно с любовния ви живот или с интимните ви взаимоотношения. Неделя вещае важни за вас успехи в работа, с която ще се ангажирате днес. Пътуванията в неделя ще са основно по семейни причини. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ви предстои да срещнете с важни или интересни хора. В любовта прояви на ревност или противопоставяне могат да създадат напрежение в отношенията ви. Избягвайте паника или стрес в днешните си преживявания. Днес може да имате съновидение или други преживявания свързани с човек от Отвъдното. Бъдете внимателни в спорове с представители на зодиите Лъв, Овен и Стрелец. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще имате сериозен разговор свързан с родственик. Днес ще бъде важно да не действате и да не реагирате емоционално. Финансово ще имате някои притеснения, които ще дадат отражение на настроението ви. В неделя всеки един ще получи своята добра новина. Радостните преживявания днес ще са свързани с деца и внуци. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя добротата, любовта и сърдечността трябва да определят вашите действия и решения. Главна роля в събитията днес ще имат жените от тези три зодиакални знака, с уменията си да бъдат грижовни, да дават обич и да осигуряват комфорт в дома. Днес може да пътувате, може да комуникирате с хора от цял свят, но преди всичко действайте добронамерено. Всякакви лоши или негативни прояви от ваша страна ще създадат трудности през следващите дни. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft