Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, във вторник ще пръскате обаяние и чар, Телец, Дева и Козирог стресова ситуация

вход през zajenata.bg
За Жената
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, във вторник ще пръскате обаяние и чар, Телец, Дева и Козирог стресова ситуация
18427
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, във вторник ще пръскате обаяние и чар, Телец, Дева и Козирог стресова ситуация

Чакани постижения и много ведро настроение ще съпътства представителите на зодиака днес. Търпението, което проявихте ще започне да ви се отплаща.

Бъдете искрени и владейте нервите си. Така ще се издигнете в очите на обществото около вас.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще бъде ден, в който ще може да покажете своето обаяние и чар на хората около вас. Не използвайте тези си качества за манипулиране чувствата или желанията на други хора. Интересно развитие днес ще имат партньорски или професионални отношения с представители на въздушните зодиакалните знаци. Ако имате интимен или брачен партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева ще има с какво да запомните този ден. 
 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще преживеете една стресова ситуация, която може да се отрази на здравето или нервите ви. Едно конкретно преживяване може да бъде причина за неприятен или нежелан конфликт в семейството или в работата. Днес бъдете внимателни с хора, с които ще имате важни отговорности или ангажименти. Бъдете внимателни със собственото си здраве и избягвайте всякакъв вид физически или психически натоварвания. Момичетата и младите жени да се пазят от лъжи, измами, фалшиви приятели и обещания. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник избягвайте да вземате важни решения и да се обвързвате с обещания, които ще бъдат важни за другата страна, тъй като може да срещнете затруднение и невъзможност да ги изпълните. Сложните събития или неприятните новини по някакъв начин ще бъдат свързани със семейството ви. Денят ще има бавно развитие за вас, но това не бива да създава паника, стрес или страх. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще бъдете ограничени в действията си, но това няма да бъде неблагоприятен ден за вас. Много добро поле за изява ще имате в работата или в бизнеса си, където ще възникнат неочаквани и благоприятни за вас ситуации. Всеки успех, който ще постигнете във вторник ще бъде на база работата ви през последните дни. Днес може да се ядосате на една фалшива новина или интрига, но не задълбочавайте ситуацията. Няма смисъл!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft