Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък важна новина, Рак, Скорпион и Риби неочаквани възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък важна новина, Рак, Скорпион и Риби неочаквани възможности
20027
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в петък важна новина, Рак, Скорпион и Риби неочаквани възможности

Петъкът ще дойде с много хармония и любов за три зодии, които ще имат щастието да се насладят на романтичното отношение на партньорите им и ще се потопят в тяхната любов. От финансова гледна точка денят също ще бъде много благоприятен, защото 4 зодии ще имат солидни постъпления по сметките си, само трябва да изразходват тези средства разумно биз да ги харчат за забавления и щуротии, а за нещо свързано с дома, или колата.

Очертава се един приятен и обещаващ петък, в който да се радвате на последните слънчеви дни преди есента. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще очаквате важна новина или телефонно обаждане. Възможни са неприятности свързани с пари, но като цяло ситуацията ще има благоприятно развитие за вас. В този ден бъдете внимателни при работа с техника и инструменти. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде сложен и непредсказуем за вас ден. Някои неочаквани събития ще имат връзка с ваши роднини. Отношенията ви с хора, с които работите заедно ще са сложни и проблематични. Денят вещае събитие или преживяване, за което може да се окажете неподготвени. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще ви се наложи да се справяте с повече напрежение в дома си, поради възникването на различни спорове и конфликти. Основните ви планове за този ден ще имат връзка с дома ви или с друг имот, който притежавате. В петък ще бъде важно да сте толерантни, дипломатични и търпеливи в отношенията си с хората, с които ще имате контакт. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще донесе нови или неочаквани възможности за развитие на вашите финансови дела. Мнозина ще получат облага или ще постигнат успех в ангажименти свързани с хора, с които имат професионални отношения. В петък, някои от вас ще трябва да вземат важно решение свързано с лични вещи, имот, пари или друг вид собственост. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft