Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за финансови дела, Телец, Дева и Козирог емоционален ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за финансови дела, Телец, Дева и Козирог емоционален ден
31362
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда благоприятен ден за финансови дела, Телец, Дева и Козирог емоционален ден

Сряда ще бъде един от малко по-натоварените дни лично и служебно естество. Ще ви се струпа бая непредвидена работа, с която да се заемете! Не се натоварвайте ами сложете ред около себе си!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате благоприятен ден за развитие на финансови дела, които касаят семейството или собствения ви бизнес.

Сряда ще бъде подходящо време за приятни срещи, за гостувания и събирания. Пазете личните си вещи от загуба или забравяне на обществени места, тъй като днес мислите ви ще се реят в различни посоки и ще бъдете много разсеяни. Не бъдете алчни, горделиви, не искайте повече от това, което живота може да ви даде. Младите жени да не се отчайват от днешните си неуспехи, и утре е ден!

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един емоционален ден, с най-различни преживявания, които ще оставят след себе си трайна следа. Новите познанства вероятно ще са с хора, които ще имат кратко присъствие в живота ви. Не обръщайте гръб на приятели, само защото не харесвате техния начин на живот. Денят вещае събитие свързано с дете или с бебе, което ще бъде тема за оживени разговори с приятели или роднини. Бъдете внимателни с битови уреди в дома си, при работа с вода или с електричество. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще имате повече задачи или общи действия с хора от семейството си. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с момиче или с жена. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване. Ако имате очаквания свързани с хора отблизо или далеч, резултатите ще са удовлетворителни. Днес внезапно може да възникне тревога в дома ви свързана с някой, който е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на тъжни или носталгични чувства. Това може да се дължи на усещане за края на лятото, на вече отминала лятна почивка или да има други индивидуални причини за подобни настроения. Мнозина ще съжеляват за пропуснати възможности през последните няколко месеца, които сега осъзнавате, че няма да получите отново. Приятели родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще имат нужда от вашето внимание. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft