Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда ще се радвате на пари, Телец, Дева и Козирог изненадваща придобивка

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда ще се радвате на пари, Телец, Дева и Козирог изненадваща придобивка
20840
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в сряда ще се радвате на пари, Телец, Дева и Козирог изненадваща придобивка

Сряда ще бъде активен и провокативен ден като за средата на деловия период. Няма да има инфарктни ситуации, което ще ви помогне да се развивате напред.

Не се колебайте да помолите за помощ, ако се окаже, че се нуждаете от такава!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес може да се зарадвате на пари или на финансов документ, споразумение. В сряда може да получите покана за пътуване, да обсъждате събития, които се случват на разстояние от вас или да преживеете други събития свързани с пътуване. Днес новите неща (включително и новите хора) в живота ви ще имат специално значение. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще ви развълнуват новини свързани с приятели или с познати. Днес може да възникне притеснение около битови неуредици в дома ви. Може обаче изненадващо да придобиете (закупите) нова вещ или техника. В сряда мнозина ще разчитат на някакви парични постъпления. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда мислете и действайте мъдро, практично, бавно с такт. Днес предложенията не бива да се приемат на доверие, само защото ви допадат с вашите собствени цели и желания. Неочакваните проблемни ситуации могат да създадат паника. Нервността ви може да ви отведе в погрешна посока с неправилни, прибързани решения. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда от вас ще се изиска по-голяма концентрация на работното ви място. Днес могат да възникнат различни ситуации с неясно развитие, което ще ви накара да се страхувате от загуба или други усложнения. Днес не се ангажирайте със срещи или събирания, освен ако нямате възможност да ги отложите. Финансови отношения с хора или институции от други градове могат да се окажат проблематични. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft