Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота важна среща, Рак, Скорпион или Риби-Големи изненади

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота важна среща, Рак, Скорпион или Риби-Големи изненади
7886
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в събота важна среща, Рак, Скорпион или Риби-Големи изненади

Съботата ще бъде ден в който ще е подходящо да пътувате на малко по-далечни дестинации за кратка екскурзия. Човек от миналото ще се появи в живота ви и ще ви постави много конкретни искания, но от вас зависи, дали ще ги удовлетворите.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще се ангажирате с важни за семейството си задачи.

Внимание в събота ще изиска някой около вас, който ще има нужда от помощ, съвет или грижа. Днес ще имате желание или ще възникне необходимост да направите нещо за градината си, за удобствата в дома си или ще имате повече работа в стопанството си.

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще отделите повече време за семейството си, за разговори с роднини или съседи. Днес ви предстоят срещи и събирания, по най-различни поводи. Мнозина ще могат да се зарадват на една покупка или подарък. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате сериозни задачи за изпълнение. Това, което ще успеете да свършите днес ще е важно за плановете ви за следващата седмица. Денят вещае приятни изненади свързани с пари.

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота мнозина ще се ангажират със среща или друго събитие свързано с човек от роднинския или приятелски кръг. Денят не вещае големи изненади. Като цяло днес ще се следва развитието на предварителните ви планове и уговорки. 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft