Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък интересни събития, Телец, Дева и Козирог поводи за радост

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък интересни събития, Телец, Дева и Козирог поводи за радост
20262
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък интересни събития, Телец, Дева и Козирог поводи за радост

Четвъртък е ден, през който лесно ще се справяте с проблеми. Опитайте да поставите делата си под контрол, без да се ангажирате с никакви допълнителни дейности.

Опитайте да запазите самообладание и не се въвличайте в разправии!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще преживеете интересни събития или разговори с роднини, съседи или приятели. Любовния ви живот ще бъде много емоционален, особено ако имате партньор, който е на разстояние от вас (живее или работи в друго населено място). Избягвайте неясни коментари, предложения или обяснения, днес не ви трябва напрежение в ежедневието. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще възникнат неприятности с човек, който е от кръга ви приятели или колеги. Изненадите в четвъртък ще имат връзка с дома ви или с роднини. Днес ще имат малки поводи за радост, но като цяло ще сте склонни към прояви на нервност, раздразнение, нетърпение.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще сте неотстъпчиви, уверени в своята правота, когато защитавате своя идея или план. Този ден ще изиска от вас да размислите за някои механизми, които управляват живота. Не омаловажавайте важността на думите, решенията и събитията, които ще преживеете днес. Бъдете отворени към новите контакти и бъдете по-комуникативни с хората около вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък мнозина ще преживеят специални събития или успехи. Любовният ви живот ще премине през кратък период на турболенция. Романтични отношения, които ще възникнат днес ще са предимно с партньор от друг град или държава. В четвъртък може да научите за драма в живота на човек от кръга ви приятели или познати. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft