Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, събота е успешен ден, Телец, Дева и Козирог приятни изненади

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, събота е успешен ден, Телец, Дева и Козирог приятни изненади
18199
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, събота е успешен ден, Телец, Дева и Козирог приятни изненади

Събота няма да ви предизвика особено. Денят ще бъде активен, но всичко ще върви по вашия план.

Няма да има много нерви и това ще вдъхне спокойствие в действията ви. Ще се справите без колебания!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, събота ще бъде успешен ден за вас, ако предварително сте направили план за деня. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване, особено ако то е свързано с туризъм, разходка сред природата и др. Денят вещае приятни преживявания в любовния ви живот. Днес направете нещо, което е важно за комфорта на дома ви. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес може да разговаряте с роднини относно домашно имущество или документи. Краят на седмицата ще е напрегнат с повече задачи и ангажименти, които ще трябва да приключите. Денят вещае различни приятни изненади или събития свързани с приятели. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота е добре да се ангажирате с домашната си работа. Събота не е ден за мързелуване, независимо, че е почивен ден за повечето от вас. Новите познанства днес ще имат важно значение в живота ви, независимо колко дълго ще продължи тяхното присъствие. Вероятни са интересни новини от чужбина. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще се ангажирате с дела, от които очаквате да ви донесат някакъв доход в бъдеще или друга някаква облага. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на финансови дела важни за дома ви. През този ден важни за вас ще бъдат срещи и разговори с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Днес избягвайте хитрости в любовните си отношения, дори намеренията ви да са добри. В повечето случаи това ще предизвика неприятни недоразумения. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft