Ако сте Овен, Лъв и Стрелец ще живеете на бързи обороти в четвъртък, Рак, Скорпион или Риби благоприятна тенденция

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец ще живеете на бързи обороти в четвъртък, Рак, Скорпион или Риби благоприятна тенденция
24656
Ако сте Овен, Лъв и Стрелец ще живеете на бързи обороти в четвъртък, Рак, Скорпион или Риби благоприятна тенденция

Четвъртъкът ще дойде с много оптимизъм и поглед към по-доброто бъдеще, което ви очаква. Можете разбира се да игледате на деня и в черни краски, но какво точно ще виждате зависи само и единствено от вас самите.

Ако виждате света в добри и бели краски, следователно и бъдещето, окето ви очаква ще е такова и обратното. Трябва да сте вече наясно, че от вас зависи всичко! Вие не сте безгласна буква и сте способни сами да ковете бъдещето си.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще живеете на бързи обороти. Предстои ви да се срещнете с различни хора или да се подготвите за важни срещи и събирания през следващите няколко дни. Ще комуникирате по-емоционално с приятелите си, ще има какво да обсъждате или да решавате. Семейните ви ангажименти също ще бъдат ваш важен приоритет. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, избегнете предварителни очаквания за развитието на този ден. Въпреки голямата амбиция и енергия, която той носи със себе си, на вас това може да ви се отрази здравословно. Днес не сте в най-добрата си форма и ще трябва да избягвате психически и физически натоварвания. Лошите новини ще касаят други хора, но вие ще сте склонни да ги приемете като собствено преживяване. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще се поддадете на страховете си, вследствие на собствените ви минали преживявания и провали. Мислете върху думите в началото на прогнозата за деня. Насочете погледа си към светлината... Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, за контакти с хора от различни градове или държави. Контактите ви с различни хора ще ви заредят с различни емоции. Това ще бъде "хапчето", от което имате нужда сега за да избегнете състояния на депресия или униние. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, може да използвате благоприятната тенденция на този ден да уредите документи или договори от финансов характер. Днес новините ще имат важно значение за вас. Човек от миналото ви ще напомни за себе си чрез една случайна среща, телефонен разговор или покана за приятелство във Фейсбук. Бъдете внимание във финансови отношения с хора с лоша репутация. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft