Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък интересен ден, Телец, Дева и Козирог приятни срещи и разговори

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък интересен ден, Телец, Дева и Козирог приятни срещи и разговори
12329
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък интересен ден, Телец, Дева и Козирог приятни срещи и разговори

Краят на работната седмица ще бъде монотонен и почти скучен, ако се имат предвид малкото интересни събития и вълнуващи моминти в работата и най-вече извън нея. Въпреки всичко, възожно е да се срещнете с интересни хора, с които да споделяте едни и същи планове за бъдещето.

Ще е добре през този ден да свършите работа, която сте изоставили през седмицата, за да не ви се натрупва през следващата.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате ангажименти в дома си, включително такива свързани с техника, с различни неотложни промени и други. Не обръщайте внимание на всякакви новини и коментари, които могат да развалят настроението ви. Ще проведете интересен или важен разговор с приятели. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, мнозина от вас ще пътуват днес по семейни причини. Възможно е да посрещнете роднини от друго населено място. Петък вещае разговори или срещи с интересни и дори с непознати хора. Бъдете оптимисти за бъдещето си и избягвайте песимистични настроения. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще отделите повече внимание на дома си, на децата (ако имате такива). Този ден вещае за вас интересни и незабравими преживявания, затова дайте най-доброто от себе си. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък вероятно мнозина от вас ще бъдат ангажирани с някаква работа. Това ще бъде интересен ден за вас, така че бъдете спокойни и се насладете на дневните емоции такива, каквито са. Нека вратата ви бъде отворена за гости. Ако някой ви покани за среща или събиране, не отказвайте поканата. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft