Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък нови познанства, Телец, Дева и Козирог благоприятен ден за пътуване

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък нови познанства, Телец, Дева и Козирог благоприятен ден за пътуване
23757
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък нови познанства,  Телец, Дева и Козирог благоприятен ден за пътуване

Осезаем успех ще съпътства представителите на зодиака днес. Това се дължи на доста упорита работа от ваша страна през последните дни.

Следвайте това темпо и няма да сгрешите по пътя ви!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес различни събития могат да задълбочат вече възникнали проблеми. В петък може да имате разговор или да сключите договор свързан с допълнителен доход или почасова работа. Денят ще бъде благоприятен за любовни преживявания. Някои от представителите на зодия Овен ще попаднат на интересна информация или статия. Жените Лъв нека използват този ден за покупки за личния си гардероб и козметика. Стрелеците да погледнат по-философски на възникналите напоследък неприятности.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък избягвайте споровете и конфликтите. Ако вложите цялата си енергия в тяхното разрешаване, има вероятност да пропуснете благоприятен за вас шанс. Днес ще отложите някои ангажименти поради възникването на нови, които ще бъдат много по-важни и спешни за изпълнение. Възможни са леки проблеми от битов характер. Днес родените под знака на Телец ще са емоционално нестабилни, по-скоро тъжни, отколкото обратното. Представителите на Дева ще имат благоприятен ден за пътуване. Козирозите да балансират и разпределят по-добре бюджета си, очакват ви сериозни разходи и плащания. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък ще бъде един натоварен ден за вас. Това може да предизвика неочаквани неприятности или да възникне леко здравословно неразположение. Днес следете внимателно действията и решенията на колега или ръководител, които ще имат влияние върху работата ви. В петък срещите ви могат да имат неочаквано развитие поради споровете, които ще възникнат. Близнаците ще са неспокойни, склонни към излишен стрес, паника или страх за бъдещето. Везните ще вложат повече време и енергия за домашните си дела, за ангажименти с деца или с роднини. Ако сте Водолей днес може да постигнете много, бъдете амбициозни, и действайте в чистота!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък се запазва тенденцията за динамика в ежедневието ви. Този ден също ще бъде благоприятен за пътуване. То определено ще има някаква цел, свързана с определени хора или места. Възможно е пътуване свързано с грижи в стопанство или допълнителен имот, които притежавате. Днес новите познанства няма да са случайни и вероятно ще имат кармичен характер. Родените под знака на Рак ще имат приятни преживявания с нови и стари приятели. Скорпионите могат да се разстроят от една неприятна новина. Рибите днес ще бъдат изненадани от разговор или среща. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft