Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък радости, Телец, Дева и Козирог ангажименти с роднини

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък радости, Телец, Дева и Козирог ангажименти с роднини
26324
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък радости, Телец, Дева и Козирог ангажименти с роднини

Петъчният ден ще донесе много нови емоции и приятни преживявания с приятели. Последният ден от работната седмица е много важен за да планирате уикенда и да бъдете много отговорни към близките си, които очакват вашето внимание.

Подходящо ще бъде времето за размисъл над нещата, които вършите и в правилната посока ли се движите, за да стигнете до правилната посока. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще отделите време за ангажименти и планове, които ще са важни за стабилизирането или развитието на вашия любовен живот. Мнозина ще имат очакване за пари или да получат важна информация свързана с пари. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел туризъм, гостуване при приятели или роднини. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате ангажименти с роднини, които живеят в друго населено място. Предстоят ви интересни разговори, които ще определят ваши решения или планове. Изненадата в петък може да бъде свързана със семейството или с работата ви. Този ден вещае важно събитие или преживяване свързано с баща, дядо или друг роднина от страна на вашия баща. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще се зарадвате на среща или събиране, за което сте подготвили някаква изненада. Петък обаче ще бъде непредсказуем ден за пътуване независимо от неговата цел. Конфликт с непознат човек ще ви покаже, че трябва по-добре да преценявате другите хора. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на ваши лични планове и идеи. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще ви зарадват различни срещи или събирания. Всъщност всичко зависи от собствената ви нагласа и настроение. От вас ще зависи дали искате да се радвате на истинските неща в живота или предпочитате да се вглъбявате единствено в проблемите си. Денят ще бъде интересен за развитието на семейните ви дела. 

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft