Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък финансови дела, Близнаци, Везни и Водолей парични приходи.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък финансови дела, Близнаци, Везни и Водолей парични приходи.
18632
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в петък финансови дела, Близнаци, Везни и Водолей парични приходи.

Петък ще бъде значително зает ден от към разнообразен по вид ангажименти. Ще трябва да се справите с всичко в срок и това ще ви натовари допълнително.

Запазете спокойствие и не позволявайте на външни фактори да ви пречат!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще търсите обяснение на думи или действия на човек, с когото сте се срещнали или разговаряли през седмицата. Причината е, че ще имате усещане за липса на откровеност или прикриване на важни факти поради някаква причина. Това ще бъде благоприятен ден за планиране на важни ангажименти през следващата седмица. Не пренебрегвайте желанията на човек от дома ви. Денят носи специални новини или преживявания свързани с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес внимание ще изиска здравето ви. Може да отидете на преглед при лекар по предварително уговорена среща. Отношенията ви с роднини ще са напрегнати, неясни или затормозяващи вашата емоционална душа. Петък ще бъде благоприятен ден за работата ви, така че не разпилявайте времето си! Днес може да получите покана за гостуване или за среща, която ще реализирате през следващите няколко дни. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате малки разходи или парични приходи. Като цяло финансовите ви дела не вещаят затруднения. Семейните ви задачи и ангажименти ще бъдат ваш приоритет. Възможна е подготовка за важно събитие или среща през почивните дни. Моментите на тъга ще са свързани с хора, които са в Отвъдното или с такива, които са на далечно разстояние от вас. Това ще бъде благоприятен ден за нови начинания или за реализиране на предварително подготвени промени. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък може да имате финансови дела свързани с документ, договор, покупка или продажба, оформяне на сделка и др. Този ден вещае важни новини свързани с пари, които ще са различни за всеки един от вас. Някои могат да се зарадват, но други да преживеят паника и безпокойство. Този ден ще се запомни с изненадващи новини или преживявания, които ще оставят следа след себе си и ще повлияят върху събития, чието развитие предстои през следващата седмица. Плановете ви свързани с пътуване ще се реализират без изненади. Днес може да търсите отговори на лицемерни или задкулисни действия на хора, които познавате.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft