Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота финансови дела, Телец, Дева и Козирог изненада

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота финансови дела, Телец, Дева и Козирог изненада
7853
Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота финансови дела, Телец, Дева и Козирог изненада

Съботата ще бъде ден на изненадите, така че бъдете готови! За някои от зодиите те може да са приятни, за други не толкова приятни. Както и да е, все ще има доволни и недоволни в почивния ден, затова не ви остава нищо друга освен сами да предизвикате изненада и да зарадвате някого с нещо приятно.

Има шанс някои от зодиите да се срещнат с някой, когото много им липсва и отдавна не са го виждали.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще започнете деня с настроение и желание да направите добри неща. За съжаление, някои изостанали проблеми от предишните дни, ще изискат вашето внимание, и това ще бъдат някакъв вид досадни неприятности. Днес ще бъде добре да прекарате повече време с деца или с млади хора, с които може да споделите различни впечатления или да им предадете някакви знания. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще намери начин да ви изненада, с нещо което въобще не е било в очакванията ви. Този ден вещае важно събитие в семейството, важни разговори или важни решения. Това ще бъде благоприятен ден за събирания с роднини по най-различен повод. Днес ценете семейството си повече от всичко, защото то е вашата опора, независимо дали осъзнавате този факт. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде благоприятен ден за пътуване и за комуникация с хора от различни разстояния. Днес може при различни обстоятелства да срещнете интересни хора или стари познати. Днес ще ви се наложи да следвате волята или желанието на мъж (най-вероятно от дома ви или роднина), което може да създаде известно напрежение в отношенията ви. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота ще бъде ден в който ще се разискват и разрешават различни финансови дела. Днес може да боравите с документи или с пари, което едва ли ще създаде някакъв проблем. Всъщност днес някои могат да се зарадват на неочаквани пари или печалба. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft