Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя силни вибрации! Рак, Скорпион или Риби благоприятен ден!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя силни вибрации! Рак, Скорпион или Риби благоприятен ден!
22366
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя силни вибрации! Рак, Скорпион или Риби благоприятен ден!

В неделя Слънцето формира тригон към Нептун и е вероятно да видим въпросите и хората от гледна точка, която не само позволява, но намира красотата в различията. Настроени сме в интуицията си или вече имаме достъп до нея по-естествено. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате един благоприятен ден за пътуване.

Различни събития през този ден ще ви дадат поводи за радост. Вероятно ще се връщате към преживявания от миналото си. Денят вещае важно събитие свързано с човек от кръга ви приятели. В семейството ще се обсъждат различни планове за следващата седмица или ще се коментират последните събития в обществото, където живеете. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще възникнат нови идеи, които ще стимулират различни начинания в семейството или в бизнеса ви. Днес ще сте склонни да се ангажирате с повече отговорности. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване и за създаване на нови контакти. Днес може да вложите енергия и време в неизпълнени досега задачи и ангажименти - вибрациите на този ден ще благоприятстват тяхното развитие. Отделете достатъчно време за разговори и занимания с деца или внуци (ако имате такива).  

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, използвайте този ден за уреждане на битови проблеми, за почистване или подреждане на дома и др. Може да разговаряте по финансови въпроси и да вземате важни решения свързани с пари. Днес са възможни различни ангажименти свързани със семейството ви. В неделя се стремете да се ангажирате със задачи, чието изпълнение е възможно в рамките на деня. Не са изключени неочаквани пари, но не се увличайте в хазарт или друг някакъв вид залагания. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя избягвайте спорове в семейството си независимо с какво са свързани. Конфликтите днес могат  да провокират тъмната страна на характера ви и да помрачат важни за вас отношения. Това ще бъде благоприятен ден за работа, бизнес, градинарство, земеделие и др. Този ден вещае възникването на нови професионални ангажименти или бизнес контакти. Насочете вниманието си към създаването или развитието на приятелски отношения с хора отблизо и далеч. Здравето може да ви създаде проблем, затова внимавайте с храната и алкохола, които консумирате днес. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft