Ако сте Телец, Дева и Козирог във вторник много радостни събития, Близнаци, Везни и Водолей парични постъпления

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог във вторник много радостни събития, Близнаци, Везни и Водолей парични постъпления
9752
Ако сте Телец, Дева и Козирог във вторник много радостни събития, Близнаци, Везни и Водолей парични постъпления

Вторникът ще бъде ден, в който ще изпипате радост и приятни новини ще ви зарадват така, както не сте се радвали скоро. Денят ще бъде професионално натоварен, но ще почувствате удовлетворение, което ще ви окриля до края на седмицата.

Вече имате достатъчно време, за да отделите на близките си нужното им внимание, така че работата сэщо ще ви спори. Жените на средна възраст е много вероятно да изпитат голямо разочарование от мъж, което много ще ги огорчи. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате срещи или познанства с непознати хора. Внимателно следете развитието на тези нови отношения. В семейството си във вторник ще имате желания, които ще са противоположни на желанията на останалите хора в дома ви. Във вторник бъдете внимателни при работа с документи или договори. 
 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще се ангажирате с разрешаването на проблеми или неприятности, които сте отложили през предишните седмици. Вторник ще ви даде повод за радост в семейството,  вероятно свързан със събитие в живота на роднина. Като цяло това ще бъде много ангажиран и изпълнен със събития ден. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде ден, в който ще имате повече ангажименти свързани с хора извън вашето населено място. Семейните ви дела днес трябва да бъдат ваш приоритет. Вложете повече енергия и внимание върху тяхното развитие. Във вторник мнозина ще се зарадват на парични постъпления или на добри новини свързани с пари. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате очакване за събитие или новина свързани с пътуване, което е в плановете на човек от семейството ви или роднина. Днес може да ви натъжи неуспех или проблем в живота на ваш приятел. Вероятни са разговори или друг вид комуникация с човек, с когото сте се разделили поради сериозни проблеми в отношенията ви. Създадени вече романтични и любовни отношения ще бъдат поставени на изпитание поради нелоялност или неискреност в действия и обещания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft