Ако сте Телец, Дева и Козирог, в петък ще бъде ден за любов, Овен, Лъв и Стрелец интересни събития

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог, в петък ще бъде ден за любов, Овен, Лъв и Стрелец интересни събития
19113
Ако сте Телец, Дева и Козирог, в петък ще бъде ден за любов, Овен, Лъв и Стрелец интересни събития

Хороскопът за петък предвижда благоприятен ден за пътуване и нови запознанства. Възможно е през деня да получите приятна новина, която ще ви накара да се зарадвате и да преживеете приятни моменти с хората, които обичате.

Предстои да ви отправят предложение, което е свързано  с нов източник на доходи, но трябва да проявите прозорливост и добре да го обмислите, за да не попаднете в капана на хора, които искат само да се възползват от вас и контактите ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате повод за радост или ще получите новина свързана с важен за вас или семейството ви успех. В петък може да преживеете интересни събития около ваш роднина. Във финансов план, днес бъдете разумни и не пазарувайте емоционално. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък неблагоприятни влияния ще провокират задълбочаването на вече възникнали проблеми. В петък може да имате разговор или да сключите договор свързан с допълнителен доход или почасова работа. Денят ще бъде благоприятен за любовни преживявания. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък избягвайте споровете и конфликтите. Насочвайки цялата си енергия в тяхното разрешаване, ще пропуснете един благоприятен за вас шанс. В петок може да отложите някои свои ангажименти поради възникването на нови, които ще бъдат много по-важни и спешни за изпълнение. Възможни са неприятности в семейството от битов характер.  

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде един натоварен ден за вас и това може да предизвика неочаквани неприятности или здравословно неразположение. В петък следете внимателно действията и решенията на колега или ръководител, които ще имат някакво влияние върху работата и кариерата ви. В петък срещите ви могат да имат неочаквано развитие поради конфликти или споровете, които ще възникнат. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft