Ако сте Телец, Дева и Козирог, в петък ще имате желание да приключите с някакъв ремонт

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог, в петък ще имате желание да приключите с някакъв ремонт
9206
Ако сте Телец, Дева и Козирог, в петък ще имате желание да приключите с някакъв ремонт

Петък ще бъде един от малко по-натоварените дни в делово и обществено естество. Ще ви се струпа неочаквана непредвидена работа, с която ще трябва да се заемете веднага без никакво отлагане!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще сте склонни да се връщате към минали преживявания, за които ще разговаряте с хора от кръга си роднини или приятели.

Това ще бъде благоприятен ден за работа, за реализиране на нови идеи или дейност, за контакти с цел работа или бизнес с хора от цял свят. Използвайте свободното си време за физическа работа в градината или в стопанството ако имате такива. Това ще ви зареди с много положителна енергия. В любовта интересен ден могат да имат тези от вас, които комуникират с партньор от друг град или държава. Ако сте родени под знака на Овен, конфликтите днес по-скоро ще ви донесат загуба, отколкото печалба или успех. Ако сте родени под знака на Лъв, не се ангажирайте с повече работа от това, което всъщност може да свършите! Ако сте родени под знака на Стрелец, днес ще имат един много отговорен ден!

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате желание да приключите с някакъв ремонт, да подмените повредена мебел или техника в дома ви и други. Въпреки благоприятната генерална тенденция на този ден днес избягвайте да се ангажирате с дела, за които ще трябва да разчитате на други хора. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване със семейството ви или за да посетите ваши роднини. В петък са възможни кратки финансови притеснения или възникване на неочакван разход. В любовта лесно ще възникват затруднения, недоразумения или ще се чувствате самотни, неразбрани, необичани. Ако сте родени под знака на Телец, днес може да флиртувате, да се забавлявате, да бъдете самите себе си. Ако сте родени под знака на Дева, днес ще имате благоприятен ден за сериозни срещи и разговори с приятели или съмишленици. Ако сте родени под знака на Козирог, родителите от този зодиакален знак ще бъде добре да научат децата си на нещо ново, да има покажат някакви нови знания или умения. Ден за размисъл относно важните неща в живота ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате способността правилно да преценявате всяка ситуация свързана с поява на нова възможност, което ще ви донесе важен за вас успех. Развитието на делата ви ще зависи от умението ви да действате практично и да не пропускате детайлите. Днес прибързаните действие или решения са нежелателни. Днес внимавайте при покупки, особено ако правите това онлайн. Тези от вас, които очакват важен за тях документ или информация, нека да бъдат внимателни за да не се получи объркване, загуба или някой друг да се възползва злонамерено от тях. В любовта трудно ще постигнете или реализирате това, което искате. Днес проявете смирение и приемете това, което имате, или което ви се дава. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес може да присъствате или организирате някакво важно събиране или среща. Ако сте родени под знак ана Везни, мнозина ще се ангажират с някакви финансови дела, плащания или с получаването на пари. Ако сте родени под знака на Водолей, неприятностите днес не са случайни. Техния смисъл или първопричина се крие в събития, случили се през предходните дни на тази седмица.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ако днес имате някакъв план или идея в главата си, ако се смятате за подготвени и добре организирани - действайте! Това може да бъде вашето време за старт или рестарт на нови или стари идеи. Тези от вас, които имат собствен бизнес ще работят и през почивните дни, но целта и евентуалните резултати ще оправдаят една такава "жертва" от ваша страна. Ако сте родени под знак ана Рак, в петък под напрежение или на някакво изпитание ще бъдат поставени брачните отношения предимно на тези от вас, които ще осъзнаят, че идеята за един семеен живот и съвсем различна от реалността, в която се намират. В петък може да ви разстрои неприятна новина свързана с жена от кръга ви роднини. Ако сте родени под знака на Скорпион, това ще бъде благоприятен ден за далечни пътувания и за контакти с хора от чужбина. Ако сте родени под знака на Риби, днес ще бъдете в добри позиции за реализация и прогрес на важни за вас дела.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft