Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби разрешаване на проблеми

вход през zajenata.bg
За Жената
Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби разрешаване на проблеми
32915
Ако сте Телец, Дева и Козирог в понеделник благоприятен ден, Рак, Скорпион и Риби разрешаване на проблеми

Понеделник ви гарантира възможност да разкриете пред себе си собствените си възможности. Именно това ще ви вдъхнови да се стремите към нужния ви кураж за да повярвате в собствените си сили.

Време е за действие!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде подходящо време за срещи и събирания, които ще имат важен за вас характер. Днес отношенията ви с роднини ще определят развитието на плановете ви до средата на седмицата. Важно влияние за развитието на ангажиментите ви днес ще имат хора, с които работите заедно. Денят вещае важна новина или събитие свързано с бебе или с дете. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще ви се наложи да бъдете по-внимателни с емоционалната си и чувствителна душа, която ще бъде атакувана от действията на хора с по-груби обноски. Не избързвайте с реакции или с решения, особено ако те са свързани с любовния ви живот. Здравето ви ще бъде нестабилно, затова избягвайте психическото натоварване. Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване или за организиране на такова в близкото ви бъдеще. Някои от вас ще имат интересни преживявания с човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак, който живее в друго населено място. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник ще ви се наложи с такт и дипломатичност да разрешите противоречия в общуването си с роднина. Налагането единствено на вашата воля ще бъде грешка. Опитайте се дипломатично да обясните своята позиция. Като цяло този ден вещае успехи или радостна новина свързана с хора от кръга ви родственици. В понеделник избягвайте покупка на скъпи вещи. Среща или събиране с приятели ще ви се отрази добре. Днес може да имате очакване за развитие на ваши стари отношения, планове или проблеми. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще ви се наложи да изчакате развитието на някои събития. Не бързайте да вземате решения или да разрешавате проблеми, които почти не зависят от вашите усилия. Действията на хора извън вашето населено място могат да ви създадат безпокойство. Доверието в любовните ви отношения може да бъде поставено на изпитание или да бъде атакувано от различни злонамерени действия на други хора. Денят носи интересни или неочаквани преживявания свързани с човек от кръга ви приятели роден под знака на Козирог, Телец или Дева. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft