Ако сте Телец, Дева и Козирог днес важен разговор, който касае бъдещето, Рак, Скорпион и Риби любовно напрежение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог днес важен разговор, който касае бъдещето, Рак, Скорпион и Риби любовно напрежение
16864
Ако сте Телец, Дева и Козирог днес важен разговор, който касае бъдещето, Рак, Скорпион и Риби любовно напрежение

Ще ви е досат трудно да се запазите без някой да се опита да ви манипулира, но ако внимавате, ще успеете да фиксирате опасността навреме. На няколко от зодиите много роднии ще им увиснат на главите и ще трябва да им обръщат внимание и да се погрижат за нуждите им.

Три зодии ще е много вероятно да получат приятна изненада, която да подобри настроението им дори и на следващия ден.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате благоприятно време за планиране на семейния си бюджет. Това всъщност ще е повече от наложително поради предстоящи важни събития и разходи. Днес ще ви се наложи да обсъждате с роднини, приятели или колеги, ангажименти от финансов характер. Мнозина от вас ще имат срещи и разговори с приятели. В петък може да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Любовният ви живот не вещае изненади. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще проведете разговор, който касае бъдещето на ваш роднина или приятел. Възможно е да ви поискат съвет, мнение, насоки. Любовният живот на повечето от вас ще е интересен, въпреки че може да не се развива според очакванията ви. Като цяло денят ще е благоприятен за получаване на пари, работа с финансови документи и др. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък се опитайте да запазите баланс между семейните (домашни) и професионалните задължения. Постарайте се да свършите повече работа днес за да можете да си осигурите спокойствие през почивните дни. Разговор с приятел ще ви изнанада с получената от него/нея информация. Възможно е кратко напрежение в брачните ви отношения. В любовта прояете склонност към отстъпки или компромиси, не е време за битки. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще преживеете безпокойство свързано с проблем в дома ви или възникване на неочакван битов ремонт. Днес внимавайте при покупката на нови вещи или дрехи. В любовните си и семейни отношения ще проявите по-голяма активност. Ваша нова любовна връзка може да създаде неочаквано напрежение с роднини или с приятели. Днес внимавайте за какво си харчите парите, особено ако се надявате на нови приходи през следващата седмица. 

Дай твоята оценка:
4 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft