Ако сте Телец, Дева и Козирог четвъртък е благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей нов шанс във важни планове

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ако сте Телец, Дева и Козирог четвъртък е благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей нов шанс във важни планове
26683
Ако сте Телец, Дева и Козирог четвъртък е благоприятен ден, Близнаци, Везни и Водолей нов шанс във важни планове

Четвъртъкът ще донесе възможност за важна среща, която ще даде възможност за вземане на важно решение, което ще способства за шанс за развитие в съвсем нова област, но далеч по-перспективна то това, с което се занимавате в момента. Интересен подарък ще получат жените на около 40 години, който ще ги накара да се чувстват добре.

Ще имате грижа към близък човек-баща ,майка, деца, които ще ангажират част от деня ви и не бива да се ядосвате и да пренебрегвате техните нужди.

Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще преживеете различни емоционални събития свързани предимно с работата ви, с колеги или с клиенти. Днес може да направите планове за дома си и дори да успеете да реализирате някои от тях. В четвъртък иИзбягвайте да се връщате към неприятни спомени от миналото си. Откажете контакти или срещи с хора, които имат негативно излъчване или обичат да се оплакват. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате благоприятен ден за почти всякаква работа. Ще преживеете интересни моменти в любовта или в семейството си. Това ще бъде един благоприятен ден за развитие на връзките ви с роднини. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да се натоварите с проблеми на роднини или да поемете повече отговорности в работата си. Хубавите неща днес ще бъдат свързани с намирането на разрешение на деликатен проблем. Като цяло този ден в много отношения може да бъде специален, да ви донесе нов шанс във важни за вас професионални или бизнес планове. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък бъдете решителни и отстранете от живота си неефективни професионални ангажименти и планове. Сега се стремете към неща, които ви носят малки, но сигурни доходи и печалби. Днес хубав ден ще имат оптимистично настроените хора сред вас,. Вие знаете, че всеки ден е уникален със своите хубави или трудни моменти. Останалите хора ще останат в застой до собственото си пробуждане. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft