Алекс Сърчаджиева преживяла нечувано унижение, преди да я уволнят от Нова ТВ (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Алекс Сърчаджиева преживяла нечувано унижение, преди да я уволнят от Нова ТВ (Снимки):
55259
Източник: marica.bg
Алекс Сърчаджиева преживяла нечувано унижение, преди да я уволнят от Нова ТВ (Снимки):

За мнозина бе изненада отсъствието на Алекс Сърчаджиева от тазгодишния сезон на "Игри на волята". От Нова Тв не казаха нищо по въпроса, а и самата Сърчаджиева не коментира случилото си по никакъв начин.

Снощи обаче, в предаването "120 минути" тайната най-после падна. Оказа се, че раздялата на Алекс с медията не е била нито мирна, нито доброволна. Това разкри продуценът Радо Тушев , който познат и като гласа на "Биг Брадър". Снощи той изригна в мрежата в защита на чаровната Алекс.

Оказва се, че всеотдайната актриса и обичана от всички водеща на "Вип Брадър" и "Игри на волята", е била жестоко обиждана и овиквана от шефовете на медията,.

Алекс

Тя е наричана дебела и стара, дори грозна… А вместо „благодарим“, на изпроводяк е получила ритник. Това Радо Тушев не може да прости и да приеме. И то за човек, отдал всичко на работата си – дори по времето, в което любимият й Иван Ласкин беше в болница с цироза.

 Припомняме, че тогава Алекс трябваше да води Вип Брадър и го правеше, загърбвайки болката и отчаянието си от случващото се в семейството й. Ето какво написа Тушев снощи в профила си:

„Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно.

Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само.

Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!“, изригна продуцентът. А самата Александра получи защитата и подкрепата на стотици потребители под поста му. Някои от тях дори заявиха, че вече няма да гледат NOVA.

Алекс Сърчаджиева усмивка

Дай твоята оценка:
3 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft