Андреа е бременна? Певицата намекна благата вест пред фенове:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Андреа е бременна? Певицата намекна благата вест пред фенове:
18275
Източник: dir.bg
Андреа е бременна? Певицата намекна благата вест пред фенове:

Миналата година бе белязана от една от най-големите и изненадващи звездни раздели у нас - тази на Андреа и Кубрат Пулев. Дълго време двамата мълчаха в медийното пространство, но ето че напоследък започнаха да публикуват обновени статуси, снимки, и дори намекнаха, че между тях нещата отново са потръгнали.

А ето какво се случва с Андреа под карантина:

Напоследък Андреа все по-често използва опцията " Ask me a question " в Инстаграм, предоставяйки на последователите си възможността да ѝ задават въпроси, чиито отговори обаче са доста уклончиви. Но въпреки че певицата единствено загатва за случващото се в живота ѝ, досега намеците ѝ винаги са се оказвали достоверни. Така например преди време тя подсказа, че двамата с Кубрат Пулев отново са се събрали, споделяйки десетки архивни техни снимки - факт, който по-късно потвърди с актуално изображение, на което боксьорът я учи да борави със снайпер на стрелбище.

Преди броени часове, блондинката остави впечатление у почитателите си, че е съвсем възможно в момента да е бременна .

"Мислиш ли вече за деца?", попита я потребител на социалната мрежа, след като стана ясно, че изпълнителката и спортистът са подновили своята връзка.

Андреа деца

"Откъде знаеш? Може би не казвам всичко", мистериозно му отвърна Андреа.

Друг неин фен успя да долови неизреченото и в прав текст я попита дали носи в утробата си бебе, но тя отново не беше директна в отговора си.

Андреа бански

"Обичам да пазя в тайна личния си живот", написа тя към обща снимка с Кобрата, с което приключи темата.

Очевидно Андреа все още не е готова да бъде напълно пряма, разкривайки тази информация, но предвид утвърдения ѝ модел на поведение, не е изключено съвсем скоро все пак да задоволи любопитството на публиката.

Всъщност, в миналото Кобрата и любимата му неведнъж са казвали в свои интервюта, че искат да имат наследници. Дори са споменавали, че таят надеждата да имат не едно, а 5 деца. Сега, съдейки по думите на попфолк звездата, двамата очевидно работят по въпроса...

Андреа карантина

Запитана как минава един неин ден у дома, тя разкри:

"С любимия човек... в гушкане... филми... започнах да готвя... и други неща", издаде тя, добавяйки знака "забранено за непълнолетни".

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft