Арабски учен, мъдрец: Ще ви дам съвет, с който ще можете да разрешите всеки семеен проблем между съпрузите за 5 минути!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Арабски учен, мъдрец: Ще ви дам съвет, с който ще можете да разрешите всеки семеен проблем между съпрузите за 5 минути!
38140
Арабски учен, мъдрец: Ще ви дам съвет, с който ще можете да разрешите всеки семеен проблем между съпрузите за 5 минути!

Не е тайна, че мъжете и жените гледат на света под различни ъгли. И факт е, че за едната страна на връзката нещо е неизмеримо важно, а другата го счита за пълна глупост.

Жените, които правят това, безкрайно драматизират положението, докато мъжете се оплакват, че дамите ги упрекват за нечувствителност и примитивизъм. Разбира се, истината е някъде между тях, и всяка страна на отношенията трябва да измине половината си път към идеално разбиране .

Шейх ал Карни е мюсюлмански учен, писател и един от най-популярните саудитски проповедници. Не много отдавна един от вестниците публикува интервю със Шейх ал-Карни, в което мъдрецът дава практически съвети за разрешаване на семейни конфликти. С радост ще кажем на любимите си читатели какво препоръчва ...

Отношения между съпруга и съпругата

Ефективен метод, който позволява в продължение на 5 минути да решите и най-тежките разногласия със съпругата си, шейх Ал-Карни заявява по време на среща с мюсюлманска публика. "Не само Айнщайн и Нютон могат да направят големи открития. Аз също на нещо съм способен" , казва ученият и писател с усмивка и споделя тайната, как да се установят спокойни семейни отношения и за двете страни.

Наистина, искам всеки любящ съпруг да прочете и най-важното, да се вслуша в тези златни думи!

"Ако внезапно имате несъгласия със съпругата си, не бива да повишавате глас, да се карате, или да казвате, че тя не е права. Всяка жена трябва да говори - така че нека го направи. Просто не е нужно да гледате компютъра или телевизора.

Най-доброто, което можете да направите, е да капитулирате пред жена си. Наклонете глава и слушайте смирено. Най-важното не мълчете. Независимо дали имате право или не.

Кажете й, че е абсолютно права и че се покайвате пред Господ. Обещайте ѝ, че това никога повече няма да се случи. Кажете ѝ, че я молите за прошка, че сте направили грешка, не знаете какво сте намерили. И че много се покайвате ...

Една жена винаги е емоционална, нейните чувства царуват. И като правило, тя е по-добра, сърдечна и по-милосърдна от мъжете. Жената се грижи за болните и близките, когато са болни.

Една жена носи детето, храни го и го притиска към гърдите си. Тя дава топлина на съпруга си. Грижи се.

Затова капитулирайте пред жена си и дори не се опитвайте да ѝ противоречите.

Толкова е просто! Ако искате да установите връзка със съпругата си, трябва да владеете безценното умение от време на време искрено да я слушате. Разходете се само за 5 минути, вие ще получите много ползи за себе си и връзката си: ще разберете какво иска любимата ви, научите повече за нейния опит, и най-важното - ще виждате между редовете, какво иска да ѝ подарите за наближаващ празник.

Пет минутен разговор ще допринесе за вашето сближаване и ще бъде отлична превенция на друг скандал. Между другото, ако не слушате в момента жената, със сигурност тя ще ви принуди да го направите по-късно, но в напълно различна форма, много по-неприятна.

Ако се научите от време на време, да бъдете внимателни и спокойни, да говорите за чувствата си и често да прегръщате любимата си, след това всички оплаквания ще изчезнат от само себе си. Щастливи да бъдем просто!

Не забравяйте да споделите тази полезна статия с приятелите си в социалните мрежи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft