Астрологът Павел Глоба разкри трите зодии, на които желанията ще се изпълнят с лекота през АВГУСТ!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Астрологът Павел Глоба разкри трите зодии, на които желанията ще се изпълнят с лекота през АВГУСТ!
27834
Астрологът Павел Глоба разкри трите зодии, на които желанията ще се изпълнят с лекота през АВГУСТ!

Дойде средата на лятото и много от нас не са имали време да усетят дългоочакваните нови емоции, да преживеят важни събития и да се насладят на истинско щастие, спокойствие и пълно удовлетворение от живота. Време е да се правят планове за август.

Може би този месец да даде надежда за спокойно бъдеще?

Астрологът Павел Глоба направи прогноза за последния летен месец и разказа кои от знаците на зодиака през август могат да се нарекат истински късметлия и любимец на съдбата. 

Хороскоп на Павел Глоба

В последния месец на лятото Марс ще бъде в най-силната позиция, което означава, че вашата активност и постоянство ще доведат до успех. Преди да вземете решение, трябва внимателно да го разгледате. Август ще бъде добро време за онези, които ясно виждат целта си и мислят за всички стъпки, нужни за да го постигнат. 

Ето на кой от представителите на зодиакалния кръг по това време ще му се случват нещата по-лесно от останалите.

Близнаци

Павел Глоба съветва Близнаци да решава проблемите, които са натрупали на работното място внимателно и с умисъл. Планетите са на ваша страна, готови да помогнат при всякакви начинания. Но много зависи от това колко сериозно се възприемате сами. През август ще можете да укрепите финансовото си състояние и да създадете солидна основа за по-нататъшно благополучие. Когато вземате важни решения, не забравяйте да слушате вътрешния си глас. Той определено няма да ви разочарова. Ако правите всичко, както казват звездите, тогава не само можете лесно да решите задачите, които ви възлагат на работа, но и да привлечете в живота си други важни събития.

Стрелец

Стрелец, който през август се надява на голяма печалба, си струва да сдържа своите егоистични желания. Твоето щастие в края на лятото ще те настигне, въпреки празните джобове. Не се фокусирайте върху финансовата ситуация, а се съсредоточете върху по-важни неща. Парите ще дойдат, но по-късно. И сега се наслаждавайте на това, което е наоколо, и ще видите колко интересен и разнообразен е животът в неговите проявления. Въпреки празните джобове, Стрелец не бива да се обезсърчава. Павел Глоба е сигурен, че звездите са ви подготвили подарък, който не е свързан с материалните ползи. Но в личната сфера очаквайте такава екстравагантност, че вие ​​сами ще бъдете изненадани от търсенето ви от противоположния пол. Вашите победи на любовния фронт ще ви изненадат. Често се усмихвайте, защото в такива моменти излъчвате изключителен чар. Възможно е през август да срещнете любовта на живота си.

Скорпион

Ако не сте имали време да отидете на почивка това лято, е време да отидете на слънце и топлото море. Тук ще намерите истинска хармония и усещане за абсолютно щастие. Оставете работата и бизнеса със своите дребни проблеми и досадни задължения. Също така е препоръчително за представителите на семейството на знака да напускат досадните стени на къщата с ежедневните си проблеми и да се отправят към презареждане с лечебен морски въздух и атмосфера на небрежност.

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft