Астроложката Василиса Володина: ДЕКЕМВРИ 2021 г. ще позлати ТРИ знака на зодиака!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Астроложката Василиса Володина: ДЕКЕМВРИ 2021 г. ще позлати ТРИ знака на зодиака!
84680
Астроложката Василиса Володина: ДЕКЕМВРИ 2021 г. ще позлати ТРИ знака на зодиака!

Овен

Последният месец на 2021 г. за представителите на зодия Овен ще бъде времето на чакане за нещо прекрасно и вълнуващо. Естествено, както винаги в подобни ситуации, ще искате да избягате някъде, да направите нещо, презирайки опасността и отхвърляйки съмненията. Тъй като предпазването на Овен от буйна активност е безполезно, нека просто кажем, че през декември има голяма вероятност от шокове и разочарования. Затова е по-добре за Овните да не докосват наистина скъпи неща в този момент и да не насилват връзки, които са твърде важни за тях.

Телец

През декември 2021 г.

представителите на зодия Телец ще бъдат доста успешни и доволни от себе си. Най-хубавото е, че нещата ще им вървят в службата и в бизнеса, но всички други области на живота ще бъдат в режим на най-облагодетелстваната зодия. Любопитно е, че в сферата на бизнес интересите късметът ще се прояви точно в момента, когато Телецът най-малко ще разчита на късмета. В този случай се оказва, че съдбата е играла заедно с Телец в най-подходящия момент. Най-вероятно тя ще бъде въплътена в образа на определен човек, който ще предложи помощ и защита. В края на месеца, разбира се, като представителите на повечето зодии, ще започнат всякакви подхлъзвания и несъответствия, но те няма да развалят цялостната картина.

Близнаци

Краят на 2021 г. за представителите на зодия Близнаци няма да е лесен, но резултатите може да надминат и най-смелите очаквания. Успехът очаква тези от тях, които ще могат да разберат правилата на играта, диктувани през този период от астрологичната ситуация. Става дума за партньорство. Да действаш не сам, а в екип – това трябва да е основното условие за успех през декември. За разпръснатите и несериозни Близнаци наистина ще бъде трудно да постигнат пълно включване в подобна работа. Въпреки това обстоятелствата от средата на декември ще се развият по такъв начин, че те просто няма къде да отидат. Ще трябва да преговаряме и да сключваме споразумения. Освен това точно в този момент най-вероятно ще е необходимо да подкрепите някой от колегите, които се намират в трудна ситуация, и то не по алтруистични причини, а за да не нараните общата кауза.  Близнаците ще ще започнат да оценяват чуждите идеи, професионални и човешки качества, както и нуждите и изискванията на другите. 

Рак 


Декември 2021 ще бъде време на суматоха и максимално натоварване за представителите на зодия Рак, с минимална ефективност. Ще е необходимо по някакъв начин да се комбинират офис и домакинска работа:  и там ще има повече от достатъчно работа. Всъщност Раците са доста способни да се справят с всички въпроси. Важно е само да запомните, че не трябва да започвате с никакви нови начала. Времето не е подходящо за това. По време на работа ще е необходимо спешно да завършите всички предишни проекти, да изготвите отчети. У дома ще отнеме много време за подготовка за коледните празници, плюс необходимите покупки, плюс посещения от роднини. С последното ще се наложи да се уредят всички разногласия от последния път и да не се карат отново, защото не е добре да започвате новата година скарани. И никакви нерви или заетост няма да се превърнат в извинение за Раците, ако дори едно нещо им е останало недовършено. Ще успеете с последователното изпълнение на плана за действие, съставен в началото на месеца.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ще блеснат в бизнес средата си през декември 2021 г. Но главите им ще бъдат заети със съвсем други проблеми. По-специално това ще се отрази на самотните представители на вашата зодия. Те ще направят всичко възможно да отпразнуват Нова година в компанията на човек от противоположния пол, и то не просто така, а в романтичната атмосфера на едно невероятно любовно приключение. Всъщност звездите ще хвърлят светлина върху тази жизнена сфера на Лъв. През декември те ще бъдат неустоими, невероятно привлекателни и щедри.


Що се отнася до финансовото състояние на Лъв, през декември то ще бъде доста стабилно, без изненади, включително приятни. Представителите на вашата зодия ще получат точно толкова, колкото са спечелили. Но ще има много изкушения да харчите твърде много, което ще доведе финансовите дела до известно разочарование, до неплатежоспособност. 

 Дева

През декември 2021 г. представителите на зодия Дева ще бъдат изключително заети с проблемите на собственото си семейство. В края на годината те ще искат нещо приятно, физически и емоционално балансирано. Нищо не успокоява и не удовлетворява Девите така, както домакинските задължения и грижи. Усещането ще стигне дотам, че някои от вас дори ще си позволят да поемат част от домакинските задължения от някой от семейството си, поемайки ги върху себе си. Добре е, ако в същото време представителите на вашата зодия дават да се разбере, че това не е завинаги, в противен случай ще има проблеми в бъдеще. Освен това точно по това време Девите ще искат да се сближат с човек, с когото се познават от дълго време и с когото им е много удобно. Най-вероятно ще възникнат обстоятелства, които ще позволят да направите това без стрес и промени в плановете и обичайния кръг от притеснения.

В професионален план декември ще бъде подходящо време за онези от вашата зодия, които току-що са започнали собствен бизнес или търсят нов начин да вложат силите си. По това време преходът от едно работно място на друго може да се извърши успешно. Можете дори да промените професията си доста изгодно. Просто казано, Девите ще намерят начин да спечелят повече и да се гордеят със себе си за това. 

Везни


През декември 2021 г. Везните ще бъдат събрани и делови. Те може дори изглеждат мрачни на околните, но това е само следствие от повишената концентрация. В професионален план нещата ще вървят по-добре от очакваното. Везните ще получат определена задача, която ще им даде възможност да се докажат от най-изгодната страна. Наистина, това ще изисква пълно потапяне в процесите и включване на всички системи за архивиране, но на този фон Везни ще се появи като професионалисти от най-висок стандарт, способни не само да изпълнят, но и да подобрят проекта по пътя. В светския план Везните ще трябва да преразгледат някои задължения, така че проблемите, натрупани през изминалите периоди, да бъдат окончателно, плавно разрешени. Всичко ще бъде успешно, ако представителите на вашата зодия умеят да изчислят добри възможности и възможни усложнения.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион в края на годината ще продължат да бъдат загрижени за състоянието на финансите си и финансовото състояние като цяло. Цялата 2021 г. се оказа трудна за тях в това отношение. И затова е напълно разбираемо желанието им да се предпазят от подобни преживявания в бъдеще. Освен това през декември ще има възможност. Като цяло, смелите и решителни Скорпиони ще предпочетат да задържат парите, които биха инвестирали в някакво приключение в друг момент.

Стрелец

През декември 2021 г. представителите на зодия Стрелец ще имат период на изпълнение на желанията си. Нищо няма да падне от небето, но ще са необходими малко усилия, за да се постигне необходимото. И всичко това, защото Съдбата ще обърне най-голямо внимание на Стрелеца и на златна чиния ще представи това, което само представителите на вашата зодия биха искали да поискат. 

По очевидни причини Стрелецът ще получи най-големите подаръци във всичко, което се отнася до любовта и нежността. Това, което преди ви се е струвало невъзможно, ще престане да бъде. Важен период ще бъде периодът от 15 до 20 декември. Самотните Стрелец тези дни могат да намерят щастието на целия си живот, но всичко ще се промени след 25 декември, когато Венера напуска Стрелец. Краят на годината може да бъде период за членовете на семейството от вашата зодия, когато всички ще ги помнят. Въпреки това, ако бъдете достатъчно внимателни, ще ви помогне да избегнете усложнения.

 Козирог 

Декември 2021 г. представителите на зодия Козирог най-вероятно ще прекарат тихо и спокойно. Дори ще бъде изненадващо да си спомним, че точно миналия месец те бяха готови да си скубят косите, така че всичко беше вбесено. И в службата, и у дома ще дойде мир. Това обаче е видимо спиране. Самите Козирози ще разберат, че още в началото на 2022 г. имат много да свършат и затова с радост ще приемат неочаквана ваканция.

По отношение на сферата на своите бизнес интереси, Козирозите ще проявят хладнокръвна предпазливост. През декември те ще започнат да разсъждават върху проблема как да се увеличи въздействието на взетите решения. Това не означава, че натискът ще отслабне напълно през този период. Напротив, от Козирозите ще се изисква да предприемат незабавни действия и да предприемат следващите стъпки. Всичко това ще се впише във веригата от трансформации, започнали в кариерното израстване на представителите на вашата зодия през предходната година. 

Водолей 


През декември 2021 г. социалните контакти ще излязат на преден план сред представителите на зодия Водолей. Обществена работа и приятели, партньорства и нови хора ще дойдат в живота ви. Любопитно е, че точно в този вихър от лица, срещи, преговори и ръкостискания Водолеят почти сигурно ще намери любовта. Планетата Венера, отговорна за това, ще бъде разположена под много благоприятен ъгъл. Водолеите трябва да бъдат подготвени за неочаквани завои, въпреки че е невъзможно да се предвидят щастливи инциденти. Само едно завъртане на главата - и сега сърцето ви е готово да изскочи от гърдите ви. Някои Водолеи могат отчаяно да се влюбят в човек, с когото са от дълго време и едва сега са успели да разберат кой е той в действителност.


Риби

През декември 2021 г. представителите на зодия Риби ще получат повишение и съответно материалната подкрепа на позицията ще бъде увеличена. И това далеч не са всички удоволствия, на които Рибите могат да разчитат в края на годината. Например, много от вашата зодия ще бъдат доволни от публичното признание на техните заслуги. Единственото, което може да помрачи радостта от новопридобития статус, е появата на няколко противоречиви тенденции в професионална ситуация наведнъж. Ще отнеме много време, за да се справим с това.

На този фон има смисъл да се задържат парите. Празниците са си празници, но животът не свършва дотук. Още повече, че Рибите знаят как да се забавляват без големи разходи. Спестените пари ще бъдат полезни, дори ако в живота на Рибите не възникнат вероятни материални проблеми.

Най-важната придобивка през декември 2021 г. ще бъде чувството за самочувствие в Рибите. Всъщност дори промените в кариерата не са толкова важни, колкото това вътрешно съзнание, че всичко замислено може лесно да се реализира. Това ще трансформира Рибите дори външно. Те ще станат по-спокойни и по-достойни. 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft