АСТРОПРОГНОЗА от 21 до 27 септември: РАК, ще постигне голям успех! ВЕЗНИ, звездите са на ваша страна! Съдбата ще се усмихне на ВОДОЛЕЯ

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
АСТРОПРОГНОЗА от 21 до 27 септември: РАК, ще постигне голям успех! ВЕЗНИ, звездите са на ваша страна! Съдбата ще се усмихне на ВОДОЛЕЯ
51366
АСТРОПРОГНОЗА от 21 до 27 септември: РАК, ще постигне голям успех! ВЕЗНИ, звездите са на ваша страна! Съдбата ще се усмихне на ВОДОЛЕЯ

Септември навлиза във финалната си фаза. Астролозите ще ви разкажат как ще се държат звездите през този период и как най-лесният начин е да намерите късмет, щастие и увереност в бъдещето.

Овен

В трудни моменти Овенът може да се обърка. Постарайте се да устоите на есенната апатия и да не падате духом, ако плановете тръгнат надолу. Като цяло седмицата за Овен се очаква да бъде трудна, защото нещата ще тръгнат нагоре, след което бързо ще излязат извън контрол.

Ще трябва да бъдете търпеливи, а също така не забравяйте за вниманието. За Овните е трудно да работят в такъв ритъм, защото искат бързо да постигнат успех във всичко, но сега е по-добре да не бързат с решенията, да не казват прибързани фрази. Всичко това може да играе срещу Овен и да повлияе върху техните планове, особено в средата на седмицата - на 23-ти и 24-ти.

Телец

Телецът ще има много срещи с токсични хора, както и много неприятни събития на работното място или в бизнеса. Полезно е да изчиствате аурата си от време на време. Най-добрият начин е да не се закачате за неприятности, защото мисленето за лошото води до запушване на съзнанието и загуба на късмет. Ако си позволите да бъдете щастливи отвътре, Съдбата няма да се обърне. Най-благоприятните дни от седмицата ще бъдат уикендите и петък. В наши дни звездите ще бъдат в пълна хармония с планетите. Събота и неделя могат да бъдат прекарани така, както желаят самите Телеци. Можете да работите вкъщи или просто да се отпуснете и да не правите нищо.

Близнаци

Близнаците ще трябва да работят по-усилено до края на септември. Дори само за да се задържите на повърхността са необходими повече усилия. Важен момент ще бъде солидната оценка на съперниците и враговете. Не подценявайте недоброжелателите: може да има много хитри хора сред тях. Що се отнася до любовната сфера, по важност тя почти не отстъпва на финансовата и трудовата. Самотните Близнаци трябва да следват златните правила за привличане на любов . Всеки, който вече има връзка, е препоръчително да прояви разбиране и доброта към сродната душа. Може би любимият ви ще има нужда от повече внимание и топлина.

Рак

Първите два дни от седмицата ще бъдат много стресиращи и предизвикателни. Дори да не се очакват житейски проблеми, все пак може да се появят известна депресия и апатия. В сряда настроението на звездите ще се възстанови и ще остане положително до края на седмицата. Ще бъде чудесно време за релакс, смяна на обстановката, пътуване и пазаруване. Можете спокойно да харчите пари за забавление, за самообразование. В края на седмицата Рак ще постигне голям успех в любовната сфера. Ще бъде възможно да се изгладят острите ъгли с втората половина. Самотните представители на Знака могат да намерят любов. Звездите ще направят Рак по-харизматични.

Лъв

Лъвовете трябва да правят това, което правят най-добре. Те трябва да бъдат себе си. Астролозите препоръчват да не се правите на някой друг, за да впечатлите противоположния пол, шефовете или приятелите си. Много по-важно е да останете честни, отворени и готови да помогнете всеки момент. Хората ще оценят този подход. Във финансовата сфера Лъв очаква благоприятен период, очаква ви подобряване на финансовия успех . Успех очаква заетите в сектора на услугите. Лъвовете трябва да бъдат учтиви към хората около себе си. Най-продуктивните дни от седмицата ще бъдат 23, 24 и 25 септември.

Дева

На 21-ви Дева е по-добре да не се страхува от проблеми и неприятности по време на работа и у дома. Звездите и планетите са в лек дисонанс, така че е по-добре да не вземате важни решения с гореща глава, в противен случай можете да провокирате неприятности. Девите не трябва да разрушават вече изграденото. Астролозите съветват да не се карате с приятели, да не прекъсвате бизнес или любовни връзки и то не само в понеделник, но и през всеки друг ден от седмицата. По-добре е да го обмислите за ден-два, докато страстите отшумят и дойде обективно разбиране на ситуацията.

Везни

Везните тази седмица могат да разпалят чувства като завист и гняв, негодувание и ревност. Вашите лични качества ще ви помогнат да преодолеете всичко това възможно най-бързо. Основното сега е да се научите да гледате на себе си отвън, да анализирате всяка мисъл и всяко действие. Няма смисъл да бързате и да се напъвате. Звездите и планетите са на страната на спокойните Везни, способни да вземат решения без суетене. Това е точното време, когато трябва да се вслушате в съветите на хората около вас, особено на най-близките ви. Дори в благоприятно време, което започва на 25 септември, препоръчително е да не заобикаляте съветите на важни за вас хора.

Скорпион

За Скорпионите тази седмица може да се счита за положителна и пълна с късмет, тъй като звездите и планетите са в доста благоприятно положение. Скорпионите могат безопасно да напуснат зоната си на комфорт . Можете да започнете нови неща на работа, да популяризирате нови идеи в бизнеса, да правите скъпи покупки, да ходите в командировки. Голям любовен успех очаква смелите Скорпиони, които не са свикнали да чакат. Трябва сами да се приближите и да се запознаете с нови хора, борейки се с стеснителността или несигурността. Това е времето, когато инициативата и смелостта ще ви помогнат да намерите любовта на живота си. Всеки, който вече има връзка, ще намери за полезно да прави нещата заедно.

Стрелец

В понеделник и събота внимавайте. Стрелецът ще трябва да се бори със страх, безпокойство и натрапчиви мисли . В други дни, с настроение и късмет, всичко ще бъде много по-добре, защото нощните светлини ще станат по-креативни. Особено заслужава да се отбележи неделята, която ще бъде най-благоприятният ден от седмицата. Последният ден от седмицата може да бъде посветен на пазаруване, промяна на средата. Астролозите съветват Стрелец да бъде просто себе си. Сега няма нужда да се правиш на някой друг. Можете и дори трябва да говорите открито с близките си за чувствата си, да споделяте с тях плановете си за бъдещето. По този начин те ще разберат, че им се вярва и оценяват мнението си.

Козирог

Козирозите трябва да обърнат специално внимание на сферата на любовта и отношенията. Астролозите казват, че от 21 до 25 включително звездите ще бъдат много креативни и готови да помогнат на Козирозите в търсене на сродна душа. Много е важно да се настроите за най-доброто. Също така през делничните дни е препоръчително да общувате повече с приятели и роднини. Можете да поканите гости в дома си, да организирате малки непланирани празници. През почивните дни астролозите съветват да се занимавате с домакински задължения и да прекарвате повече време на спокойствие. Не мислете за работа и проблеми, помрачавайки най-приятните дни от седмицата.

Водолей

Водолеите тази седмица трябва да обърнат специално внимание на духовното развитие, поставяйки нови житейски цели. Не трябва да се пренебрегват мъдрите съвети. Можете да се занимавате със самообразование, да придобивате знания, да гледате видеоклипове за обучение или да четете книги. Водолеите, които искат да прекарат тази седмица спокойно и лесно, може да се натъкнат на трудности в бъдеще. Най-трудните дни са 22 и 23 септември. Във вторник и сряда е по-добре да не преуморявате, не разчитайте на външна подкрепа. Трябва да разчитате само на себе си. В петък и събота Съдбата ще се усмихне на Водолея: в тези два дни можете да поемете нови неща.

Риба

Звездите и планетите са в добро настроение, което ще има чудесен ефект върху късмета на Рибите, върху тяхната мотивация. Тази седмица представителите на този знак ще могат да изпълнят най-съкровените си мечти. Полезно е също така да насочите всичките си сили към постигане на една цел. Многозадачността ще се отрази негативно на производителността. В любовта и в общуването с хората е важно да не започвате конфликти за дреболии. Астролозите съветват Рибите да прощават на другите. Началото на седмицата е идеално за бизнес пътувания. Краят на седмицата може да бъде посветен на почистване на къщата от ненужни неща.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft