Бабините митове и сока от грейпфрут за забременяване

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Бабините митове и сока от грейпфрут за забременяване
10459
Източник: БГНЕС
Бабините митове и сока от грейпфрут за забременяване

Не само децата не знаят, откъде идват бебетата. Ново изследване показва, че много двойки остават в плен на бабините митове , когато става дума за забременяване.

Най-популярните и разпространени легенди включват сокът от грейпфрути, сиропът за кашлица, които трябва да се пият, ако искате да имате наследник.

Това далеч не е пълния списък с нелепици. Експерти от Центъра за планиране на деца във Великобритания съобщават, че в него фигурират и такива екстравагантни поверия като това, че жената трябва да дари сребро, за да зачене.

По-голямата част от тези мъдри "препоръки" идват от далечното минало. Едновременно с това се срещат и съвременни заблуди, които даже са "научно обосновани". Например, мъжете трябва да носят боксерки, защото те поддържат...идеална температура за спермата. Допитване показва, че половината от всички двойки не знаят такива действително важни за зачатието неща, като фертилността на жената.

По тази причина много двойки вярват в глупави предразсъдъци. Експертите се опитват да разрушат подобни митове и да внушат на жените, че добавянето на фолиева киселина е много по-полезно за тях, отколкото грейпфрутовия сок.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft