Башар Рахал опериран по спешност - ето състоянието му:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Башар Рахал опериран по спешност - ето състоянието му:
1531
Източник: blitz.bg
Башар Рахал опериран по спешност - ето състоянието му:

Преди време се заговори, че актьорът Башар Рахал е отслабнал до неузнаваемост. Оказа се, че вталяването му не е по негово собствено желание и следствие от някакъв зверски режим, а е предизвикано от сериозен здравословен проблем .

 

По време на извънредното положение на актьора му се наложило да тича от кабинет на кабинет, цял месец ходене по мъките и упорито лечение. 

"Един малък ад за мен приключи. В продължение на месец се занимавах със спукан бъбрек , камъни и още куп тъпотии, които ме споходиха. Пиша този пост заради две неща. 1. Пазете се. Доста пропуски имаме в тялото си като такова. От тъпотия може да страдаме дълго и болезнено. 2ро. Имаме прекрасни лекари, за които искам да ви разкажа", пише Рахал. 

Башар слаб

Великден Башар прекарва в Габровска болница със зловещи болки. "Не мога да не споделя, че в рамките на един час се събраха цял екип и ме подготвиха за интервенция. Искам да споделя имената на всички замесени: Д-р Боян Киров, който откри, че нещо не е наред и не е просто бъбречна криза. Д-р Светлана Петкова, която се появи усмихната в 10 вечерта, два часа преди Великден и седна зад Скенера. Моят нов приятел Д-р Георги Атанасов, който заедно с целия си екип и усмивка на уста, скромност и професионалъзъм направи всичко така добре, че сега отново съм здрав, и усмихнат", разказва той. 

И допълва: "Цял месец му досаждах от вкъщи с въпроси и той нито един път не се направи на зает. Разбира се, не мога да пропусна очарователния 83-годишен супер отдаден Д-р Дичев, който разказваше всеки път невероятни исторически факти. Екипа от сетри Нина, Мария и всички, които показаха почти майчина любов към мен". 

"Тук е момента да кажа най-важното нещо. И това ...Повярвайте ми, наблюдавах ги внимателно непрекъснато. Тези хора се държаха с всички пациенти така. Понеже знам какво ще кажат хейтърите... Не беше специално отношение, защото съм публична личност", заключва Башар, който вече си е вкъщи със значително по-добро здравословно състояние.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft