Бебе ще проплаче в дома на Шарлопови! Ето щастливата майка (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Бебе ще проплаче в дома на Шарлопови! Ето щастливата майка (Снимки):
83155
Източник: HotArena
Бебе ще проплаче в дома на Шарлопови! Ето щастливата майка (Снимки):

Съвсем скоро ново бебче ще проплаче в дома на фамилия Шарлопови . Една от най-близките до сърцето дами на покойния бизнесмен в момента е в напреднала бременност.

Става дума за първородната дъщеря на Шарлопов , за която това ще е второ дете. Ева е вече в седмия месец и се очаква да роди около Коледа. Красавицата има огромен корем и с нетърпение очаква появата на втората си рожба .

Шарлопов дъщеря

Усмихнатата блондинка има дъщеря на име Мария-Магдалена, която проплака на 10 октомври 2017 г. в пловдивска клиника, а няколко месеца по-късно почина дядото Стефан Шарлопов. 55-годишният собственик на верига хотели издъхна в съня си от инфаркт. Преди да почине, той вдигна тежка сватба на първородната си дъщеря Ева и избраника й Стефан Гергинов.

Полът на бебето все още се знае само от най-близките, но всички предполагат, че 32-годишната наследница очаква момче, което най-вероятно ще кръсти на покойния си татко, а случайно или не, същото име носи и мъжът й. Други са на мнение, че от суеверие няма да избере името на починалия си баща.

Ева и Бояна Шарлопови

Младата Ева, която е от първия брак на бизнесмена, управлява семейните хотели и бизнес заедно с мащехата си Бояна, като двете са в много добри отношения. Преди месец вдовицата на Шарлопов призна, че годината е била доста тежка за бизнеса им, защото заради пандемията от коронавирус хотелите им останали празни.

„Не е тайна, че основният ни бизнес е в туризма, а той се очерта ярко като най-потърпевш отрасъл от пандемията. Имаме 4 хотела, четири къщи за гости в България и един хотел в Германия. Още на 13 март затворихме повечето от хотелите. Вземахме решения ден за ден. Всяко решение беше предпоследно. Стресът беше огромен. Наложи ни се да съкратим по-голямата част от персонала, а той не беше малък брой хора. Тежките решения бяха ежедневие. Не работихме 2 месеца“ – призна Бояна Шарлопова, която дари Стефан с цели 4 деца.

32-годишната Ева е доволна, че въпреки че годината не бе добра  в бизнес план, то личен ще бъде доста успешна с появата на новия член в семейството.

Междувременно стана ясно, че младата вдовица на Шарлопов Бояна е продала къщата им във Владая. Двуетажният палат с уникална панорамна гледка към Витоша бил изтъргуван за около 1 млн. лв. Причината обаче не била финансова, а сантиментална.

Шарлопов семейство

След смъртта на един от най-богатите българи от масивен инфаркт през февруари 2018 г., Бояна не искала повече да стъпва там. В имението, където живяли 17 години и заедно отгледали четирите им деца, имало твърде много спомени и всичко й напомняло за Стефан. Шарлопова обявила палата за продан и точно след пандемията от коронавирус се появил сериозен купувач, който броил 500 000 евро за имота. В селото със статут на столичен квартал Шарлопов изпълнил древния завет – да се засади дърво, за се вдигне къща и да се отгледат деца. Домът му бил построен в традиционен стил, за да се чувства многолюдната му фамилия добре. Преди да почине бизнесменът споделял, че няма да остарее в близост до шумотевицата на големия град. Планирал като се пенсионира на 80 години, да се премести в най-любимото си място на света – Боженци. Там фамилията има бутикова къща за гости, а Шарлопов дори си сменил адресната регистрация в китното селце.

Бояна решила да започне нов живот и се преместила с децата си в огромен апартамент в елитен столичен квартал. Наскоро младата вдовица взела котка за най-малките си деца - 9-годишните близнаци Илия и Георги. 16-годишната им кака Стефани се е ориентирала към туризма, за да помага след няколко години в управлението на семейната бизнес империя. Тя не само визуално, но и по характер най-много приличала на татко си, затова била най-голямата му слабост. Стефани много тежко преживявала смъртта му. Първородната щерка на Бояна носи нейното име и вече е студентка по интериорен дизайн в Милано.

Макар че след смъртта на Шарлопов младата му вдовица видимо разцъфна след няколко подмладяващи процедури, тя е категорична, че не би се омъжила повторно и не би родила деца на друг мъж. „Трудно ще приема някого другиго от тук нататък, защото Стефан беше голям мъж и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам”, откровена е Бояна. Това означава, че на флирта й с бодигарда, за който „Уикенд” писа преди няколко месеца, вече е сложена точка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft