Безценното оръжие във всяка дамска чанта - 6 добри причини винаги да имате под ръка крем за ръце:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Безценното оръжие във всяка дамска чанта - 6 добри причини винаги да имате под ръка крем за ръце:
2251
Източник: i-woman
Безценното оръжие във всяка дамска чанта - 6 добри причини винаги да имате под ръка крем за ръце:

Сигурни сме, че и вие ползвате крем за ръце - особено в студеното време, когато кожата се нуждае от допълнителна хидратация и омазняване. Но едва ли подозирате, че освен да прави ръцете гладки и меки, кремът за лице има още куп приложения, които го правят направо безценно оръжие във всяка дамска чанта .

крем за ръце

Ето 6 необичайни приложения на крема за ръце

1.

Измиване на ръце 

Ако сапунът ви е свършил и нямате друга алтернатива, може да използвате крем. Всъщност, повечето кремове имат измиващо и хидратиращо действие, затова можете да му се доверите. Използвайте го по същия начин, както сапуна. Намажете ръцете си и отмийте добре.

2. Нямате балсам за коса 

Повечето кремове съдържат подхранващи вещества и масла, които ще подействат добре и на косата ви. Ако не разполагате с балсам, кремът ще я омекоти. Все пак, това не бива да се превръща в редовна практика.

кожен диван

3. Изцапана кожена материя 

Ако забележите мръсотия по кожена чанта, дреха или пък мебел, може да използвате крем, за да почистите. Намажете и разтъркайте добре изцапаното място. След това избършете внимателно с памучен плат или хавлиена кърпа. В голяма част от случаите петната изчезват напълно.

етикет

4. Залепен етикет 

Случвало ли ви се е да искате да премахнете залепен етикет с цена от кухненска посуда, но да не се получава? Обикновен крем може да ви помогне да се справите с тази задача много бързо и лесно. Просто намажете и етикетът веднага ще падне. Този трик работи на принципа на крема, който нанасяте след кола маска. Забелязали ли сте как той помага на кожата да не лепне? Същото прави и кремът за ръце с лепилото на етикета – елиминира го.

5. Заяждаща ножица

Ако дълго време не сте използвали ножицата, е възможно тя да започне да заяжда. Ако това се случи, тя няма да ви свърши работа. Нужно е да я смажете и можете най-лесно и бързо да се справите, ако използвате крем за ръце. Той ще ви помогне да смажете ножицата и тя отново ще ви служи.

наелектризирана рокля

6. Наелектризирани поли или рокли 

Това е изключително досадно, но крем за ръце ще ви помогне да се отървете от проблема. Просто намажете краката си с него. Ако сте с чорапогащник, намажете него. Това ще елиминира статичното електричество и ще можете спокойно да носите полата си, без да се притеснявате, че тя ще се залепи за крака ви и ще изглеждате смешно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft